Ο Χρήστος Γρόλλιος άνθρωπος «κλειδί» ενόψει πρωτοδικείου. Δέχεται πιέσεις, εμμένει στην παραίτηση

Συνεχίζονται οι ζυμώσεις των παραγόντων του Άρη για την συγκρότηση διοικητικού σχήματος μέσω πρωτοδικείου. Σύμφωνα με τα όσα ισχύουν μέχρι τώρα και μετά από ώρες διαβουλεύσεων. Υπάρχουν τέσσερεις άνθρωποι οι οποίοι κάτω από προϋποθέσεις είναι έτοιμοι να αναλάβουν ενεργό ρόλο. Ο παρανομαστής των προϋποθέσεων είναι ένας και αφορά στην συμμετοχή του Χρήστου Γρόλλιου στην επικείμενη διοίκηση πρωτοδικείου.

Η παρουσία των Ζαμπέτα, Κατσιαούνη θεωρείται δεδομένη, όπως και των Ψηφίδη, Τικπασάνογλου. Οι δυο πρώτοι θέλουν πάση θυσία τον Χρήστο Γρόλλιο στο διοικητικό συμβούλιο καθώς θεωρούν την παρουσία του πολύτιμη, είτε σε θέματα νομικού χαρακτήρα, είτε σε θέματα που έχουν να κάνουν με την εκπροσώπηση της ΠΑΕ στα θεσμικά όργανα του ποδοσφαίρου στην Αθήνα.

Ο νομικός σύμβουλος του Α.Σ από την πλευρά του έχει καταθέσει την παραίτησή του στο διοικητικό συμβούλιο  του ερασιτέχνη την περασμένη Πέμπτη και εμμένει σ΄ αυτή. Οι λόγοι της παραίτησης είναι καθαρά προσωπικοί και όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα μεταπειστεί. Φυσικά η διαδικασία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, όπως και οι επαφές μεταξύ όλων των εμπλεκομένων. Τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα και όλα παραμένουν ρευστά.

To Top