Μια μέρα πριν από τη σέντρα η ΕΠΟ θα αποφασίσει για την Σούπερ λίγκα!

Αναβλήθηκε το σημερινό Δ.Σ. της ΕΠΟ, με την αιτιολογία ότι δεν υπήρχε απαρτία και ως εκ τούτου η συνεδρίαση θα γίνει την Παρασκευή, 24 Αυγούστου.

Το πρωτάθλημα της Super League μπορεί να ξεκινάει το Σάββατο, 25 Αυγούστου όμως 24 ώρες πριν την πρώτη σέντρα της χρονιάς οι σύλλογοι δεν θα ξέρουν το τι θα συμβεί με τις ομάδες που θα πέσουν στην Football League και αυτές που θα τις αντικαταστήσουν.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ενώ οι ομάδες της Λίγκας έχουν συμφωνήσει με τον κ. Βασιλειάδη να πέσουν τρεις ομάδες και να ανέβει μια, δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη αντίδραση ώστε να διαψευστεί το νέο σενάριο με τις 4 ομάδες που θα υποβιβαστούν και τις δύο που θα ανέβουν από τη Football League την επόμενη σεζόν.

H ανακοίνωση αναφέρει σχετικά: “Συνεδρίασε σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας παρουσία του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα των FIFA / UEFA κ. Petr Fousek. H E.E. αποφάσισε:

* Να αναβάλλει για την προσεχή Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018, οπότε και θα συνεδριάσει πάλι, την έγκριση των προκηρύξεων αγωνιστικής περιόδου 2018-19 της Super League και της Football League.

* Να αναβάλλει για την προσεχή Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018, οπότε και θα συνεδριάσει πάλι, τη συζήτηση για την εφαρμογή του άρθρου 29 του ΚΑΠ, κατόπιν αιτήματος της SuperLeague.

* Να αναβάλλει για την προσεχή Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018, οπότε και θα συνεδριάσει πάλι, τη συζήτηση για τη συγκρότηση των ομίλων του πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής”.

To Top