Μικρές ενθαρρυντικές ενδείξεις για Σούμαχερ

Ανακοίνωση μέσω της οποίας επιβεβαίωσε πως η κατάσταση του Μίχαελ Σουμάχερ παρουσιάζει μικρά ενθαρρυντικά σημάδια, εξέδωσε η μάνατζερ του, Σαμπίν Κεμ.

Ενθαρρυντικά είναι τα νέα για τον Μίχαελ Σουμάχερ μετά από αρκετό καιρό.

Η μάνατζερ του Γερμανού πρώην πιλότου της Formula 1, Σαμπίν Κεμ, επιβεβαίωσε πως η κατάσταση του επτά φορές Παγκόσμιου πρωταθλητή παρουσιάζει μικρά ενθαρρυντικά σημάδια.

Ωστόσο, επισήμανε για ακόμη μια φορά πως η διαδικασία απαιτεί πολύ χρόνο, τονίζοντας πως πρέπει να αντιμετωπίσουν την κατάσταση με υπομονή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σαμπιν Κεμ:

«Παραμένουμε σίγουροι ότι ο Μίχαελ θα επανέλθει από το κώμα. Υπάρχουν κάποια μικρά, ενθαρρυντικά σημάδια, αλλά ξέρουμε ότι αυτό θα πάρει χρόνο και πρέπει να είμαστε υπομονετικοί. Ο Μίχαελ έχει πολλά σοβαρά τραύματα. Είναι πολύ δύσκολο να κατανοήσουμε πως ο Μίχαελ που στο παρελθόν έχει ξεπεράσει δύσκολες καταστάσεις τραυματίστηκε τόσο σοβαρά από ένα τέτοιο ατύχημα. Από την αρχή ήταν σαφές ότι θα ήταν μια μεγάλη και σκληρή μάχη για τον Μίκαελ. Δίνουμε αυτή τη μάχη μαζί με τους γιατρούς τους οποίους εμπιστευόμαστε. Η διάρκεια της διαδικασίας για εμάς δεν είναι ένα σημαντικό κομμάτι».

Ο Σουμάχερ νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Γκρενόμπλ από τις 29 Δεκεμβρίου όταν και είχε ατύχημα κάνοντας σκι στις γαλλικές Άλπεις.

πηγή: sportfm.gr

To Top