Νοκ άουτ ο Λάζαρ, με απουσίες η “πρώτη” ενόψει Άρη

Ολοκληρώθηκε η πρωινή προπόνηση του ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα με τον Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, με τα νέα για τον Κοστίν Λάζαρ να μην είναι καλά, καθώς επιβεβαιώθηκαν οι εκτιμήσεις για τον σοβαρό τραυματισμό του. Ο Ρουμάνος παίκτης ιαπιστώθηκε μετά τις εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε ότι έχει υποστεί θλάβη β΄ βαθμού και θα απουσιάσει από τους αγωνιστικούς χώρους για τουλάχιστον 3-4 εβδομάδες.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην επίσημη ιστοσελίδα της για την πρώτη εκ των δύο σημερινών προπονήσεων της ομάδας του “Δικεφάλου”:

“Ολοκληρώθηκε η πρωινή προπόνηση της ομάδας που διεξήχθη στη Νέα Μεσημβρία και ήταν προσανατολισμένη στην τόνωση της φυσικής κατάστασης. Το προπονητικό τιμ ετοίμασε ασκήσεις αρχικά χωρίς μπάλα και στη συνέχεια και με μπάλα, ενώ η προπόνηση ολοκληρώθηκε με ασκήσεις ενδυνάμωσης.

Από την προπόνηση απουσίασε ο Γιάννης Σκόνδρας που παρουσιάστηκε σήμερα στο στρατό και αναμένεται να του παραχωρηθεί ειδική άδεια και ο Λούκας, ο οποίος αντιμετώπιζε προσωπικό πρόβλημα και πήρε άδεια από τον προπονητή.

Ο Νίκος Σπυρόπουλος λόγω μιας μόλυνσης στο πόδι δεν μπόρεσε να προπονηθεί και του χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή. Λίνο και Μαντούρο ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και θεραπεία. Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για τον τραυματισμό του Κοστίν Λάζαρ, που υπέστη θλάση β´ βαθμού, μικρής όμως έκτασης στους προσαγωγούς, που θα τον αφήσει 3-4 εβδομάδες εκτός ομάδας.

Ακολουθεί και απογευματινή προπόνηση στις 16:00 και πάλι στη Νέα Μεσημβρία”.

To Top