Μικροί πυγμάχοι, μεγάλες διακρίσεις!

Ένα χρυσό και ένα ασημένιο μετάλλιο ήταν ο απολογισμός του Άρη στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων, που ολοκληρώθηκε σήμερα στο κλειστό γυμναστήριο του Χολαργού. Ο Χρήστος Βλαχοδήμος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των 66 κιλών, ενώ o Χρήστος Κόγιας πήρε τη δεύτερη θέση στα 63 κιλά.

Ο Βλαχοδήμος επικράτησε στον τελικό της κατηγορίας του απέναντι στον Κωνσταντίνο Χαβαριώτη της Παναχαϊκής, ενώ ο Κόγιας ήρθε αντιμέτωπος με τον Πέτρο Μαυρουραράκη από τον Εθνικό Αθηνών, χωρίς όμως να καταφέρει να πάρει τη νίκη, αφού είχε δικαιολογημένα παράπονα από τη διαιτησία…

Μετά το τέλος των αγώνων, ο προπονητής των δύο αθλητών, Γιώργος Γκαβέζος, μίλησε στο PRESSARIS για αυτή τη μεγάλη επιτυχία για τα χρώματα του συλλόγου. «Παρά το γεγονός ότι τα παιδιά είναι καινούρια, κατάφεραν και στις δύο κατηγορίες που αγωνίστηκαν να πετύχουν πολύ σημαντικές διακρίσεις και τους αξίζουν συγχαρητήρια», είπε στην αρχική του τοποθέτηση και πρόσθεσε:

«Ο Χρήστος Βλαχοδήμος στέφθηκε νικητής στα 66 κιλά, ενώ ο Χρήστος Κόγιας παρότι προσπάθησε αρκετά, βρέθηκε να χάνει άδικα στα βοηθητικά σημεία και πήρε τη δεύτερη θέση, αφού στα κανονικά σημεία ο αγώνας είχε λήξει ισόπαλος. Το κατεστημένο της Αθήνας για άλλη μία φορά λειτούργησε, καθώς θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει δύο χρυσά. Το γεγονός αυτό, βέβαια, δεν μας πτοεί. Αντίθετα, μας κάνει πιο δυνατούς για τη συνέχεια…».

To Top