Μικρότερο μπόνους στον Άρη λόγω του αποκλεισμού του… ΠΑΟΚ!

Ο Άρης κατάφερε να κερδίσει δύο χρηματικά μπόνους στο φετινό πρωτάθλημα, που θα τον βοηθήσουν να καλύψει τις υποχρεώσεις που έχει προς παίκτες, τεχνικό τιμ και υπαλληλικό προσωπικό. Δεν θα είναι τα χρήματα, όμως, όσα αρχικά υπολόγιζαν οι κίτρινοι, γιατί… αποκλείστηκε ο ΠΑΟΚ από το Ρέθυμνο!

Το πρώτο χρηματικό μπόνους του Άρη αφορά την ανάδειξη νέων παικτών και η χρησιμοποίηση του Λευτέρη Μποχωρίδη και των όσων έκανε φέτος με την ομάδα, δίνουν από τον ΟΠΑΠ – μέσω ΕΣΑΚΕ – ένα ποσό της τάξης των 30.000 ευρώ.

Το δεύτερο χρηματικό μπόνους αφορά την βελτίωση θέσης και προέρχεται πάλι από τον ΟΠΑΠ ως μέρος της κεντρικής συμφωνίας για χορηγία του πρωταθλήματος. Οι ομάδες της πρώτης τετράδας έχουν δικό τους μπόνους και το μοιράζονται αναλόγως. Οι ομάδες από στις θέσεις 5-12 έχουν ένα ποσό το οποίο μοιράζεται αναλογικά σε όσες έχουν βελτιώσει την θέση τους σε σχέση με πέρσι. Σε αυτές τις ομάδες συγκαταλέγεται ο Άρης, μαζί με τον Ίκαρο, τον Απόλλωνα Πατρών και τον Πανελευσινιακό. Αυτές οι τέσσερις ομάδες στο φινάλε της κανονικής διάρκειας ήταν στις θέσεις 5-12 και παρουσίασαν βελτίωση θέσης.

Ο ΠΑΟΚ ήταν τέταρτος και υπολογίστηκε στο πρώτο γκρουπ με διαφορετικό μπόνους. Το Ρέθυμνο ως πέμπτο δεν παρουσίασε βελτίωση θέσης, αλλά αποκλείοντας τον ΠΑΟΚ μπήκε στην τετράδα και έτσι πλέον, ο συμπολίτης συμπεριλαμβάνεται στις ομάδες που ανήκουν στο γκρουπ 5-12. Πέρσι ήταν 8ος, φέτος είναι 5ος, άρα έχει βελτιώσει την θέση του και έτσι το μπόνους του ΟΠΑΠ θα μοιραστεί σε πέντε και όχι σε τέσσερις ομάδες. Το ακριβές ποσό για κάθε ομάδα θα γνωστοποιηθεί τις επόμενες μέρες, όμως θεωρείται βέβαιο ότι οι κίτρινοι θα εισπράξουν για την βελτίωση θέσης περισσότερα από 40 χιλιάδες ευρώ.



To Top