Θέλει αναβολή για τα δικαστήρια, σε ανοιχτή γραμμή πάντα με ΕΠΟ

Ο Χρήστος Γρόλλιος μιλώντας χθες σε τηλεοπτική εκπομπή έστειλε το μήνυμα για μια ακόμη φορά σε ότι αφορά τις προθέσεις του Άρη στην υπόθεση του 99 και των δικαστηρίων που είναι προγραμματισμένα για σήμερα.

«Η ΠΑΕ Άρης δεν έχει κανένα λόγο να παλεύει κόντρα στην ΕΠΟ. Αντίθετα αυτήν τη στιγμή είναι προς το συμφέρον του συλλόγου να βρεθεί λύση που να συμβαδίζει με της Ομοσπονδίας» είπε χαρακτηριστικά και στο πνεύμα αυτό υπάρχει ανοιχτή γραμμή με την Ομοσπονδία σε ότι αφορά τις συμφωνίες με τους παίκτες.

Στην πρόσφατη τηλεφωνική συνομιλία ανάμεσα στον Γρόλλιο και στον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Σαρρή, τονίστηκε με έμφαση ότι θα συνεχιστεί η προσπάθεια για συμβιβασμό και συμφωνίες με όλους τους παίκτες, ώστε ο Αρης να μην έχει κανένα πρόβλημα με το 99 στο πλαίσιο μιας ομαλούς συνεργασίας με την ΕΠΟ. Αυτό ήταν και το πνεύμα των όσων διεμήνυσε από την πλευρά του και ο Σαρρής στους κίτρινους και είχε υπογραμμίσει και στην πρόσφατη συνέντευξη του στο PRESSARIS. «Λύση εκτός 99 με τους παίκτες μέσα σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα», όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Με αυτά τα δεδομένα, οι κίτρινοι στη σημερινή εκδίκαση όλων των υποθέσεων που αφορούν πρώην παίκτες π.χ. Κουλουχέρης, Μενδρινός, Φατί, Καστίγιο, Σανκαρέ κ.α. αναμένεται να ζητήσουν αναβολή, λόγω της αλλαγής διοίκησης στην ΠΑΕ.

Πολύ δύσκολα θα μεταβεί σήμερα στην Αθήνα και ο Ηλιάδης προκειμένου να είχε μια σειρά επαφών για όλα τα θέματα των κίτρινων, ενώ εάν το επιτρέψει και το πρόγραμμα του Γιώργου Σαρρή, να γίνει συνάντηση και με τον πρόεδρο της ΕΠΟ. Κάτι τέτοιο δεν κρίνεται απαραίτητο μετά την επικοινωνία με τον Πρόεδρο της ΕΠΟ.

Όπως έχουμε σημειώσει σε άλλο ρεπορτάζ, ο Σαρρής θα αναχωρήσει μετά τις 4 το απόγευμα για τον Άγιο Μαυρίκιο, προκειμένου να πάρει μέρος στο Παγκόσμιο Κογκρέσο της ΦΙΦΑ.

 

To Top