Ίσως και σήμερα το ραντεβού διοίκησης – Αγγέλου

Είναι πολύ πιθανό ο Βαγγέλης Αγγέλου να έχει σήμερα μια συνάντηση με τη διοίκηση του Άρη, τον πρόεδρο Λευτέρη Αρβανίτη και τον υπεύθυνο του αγωνιστικού τμήματος, Χρήστο Γαλιλαία, ώστε να μπει στην τελική του ευθεία το θέμα της παραμονής του ή όχι στην τεχνική ηγεσία.

Ο τεχνικός του Άρη βρίσκεται από χθες στην Θεσσαλονίκη. Υποχρεώσεις δεν υπάρχουν, ούτε προπονήσεις. Θα συνεχιστούν ωστόσο οι συζητήσεις που έχουν ήδη ξεκινήσει μέσα στη χρονιά, ανάμεσα στις δύο πλευρές για το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας. Αν δεν γίνει σήμερα αυτή η συνάντηση, τότε είναι δεδομένο ότι θα γίνει κάποια στιγμή μέσα στη βδομάδα.

Υπάρχει κάτι παραπάνω από θετικό κλίμα για ανανέωση του συμβολαίου του Βαγγέλη Αγγέλου, είναι ο μεγάλος στόχος της διοίκησης να κρατήσει τον προπονητή που σε μια μεταβατική χρονιά λίγο έλειψε να οδηγήσει την ομάδα στην πρώτη τετράδα, αναδεικνύοντας και νεαρούς παίκτες.

Όλα αυτά είναι γνωστά, όμως, θα πρέπει να καθίσουν διοικούντες και Αγγέλου και να διαμορφώσουν το πλαίσιο της επικείμενης συνεργασίας τους, για να πορευτεί ο Άρης με ηρεμία αυτό το καλοκαίρι όσον αφορά το αγωνιστικό.

 

To Top