Το ελβετικό ενδιαφέρον για… Νταμαρλή και οι περίεργες δηλώσεις του ατζέντη του

Στο «στόχαστρο» δύο ομάδων από την Ελβετία που διερευνούν τις προθέσεις του για την επόμενη χρονιά, βρίσκεται ο νεαρός αμυντικός μέσος του Άρη, Ερωτόκριτος Νταμαρλής σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα. 

Τα σενάρια αναφέρει η εφημερίδα “Metrosport”, φιλοξενώντας δηλώσεις και του εκπρόσωπου του νεαρού ποδοσφαιριστή, Τάσο Σαλονίδη. «Πράγματι υπάρχει ενδιαφέρον από το εξωτερικό για τον Ερωτόκριτο, από δύο ομάδες της Ελβετίας, που έχουν ήδη διερευνήσει τις προθέσεις του και έχουν εκφραστεί θετικά για την απόκτησή του» τόνισε, ενώ στη συνέχεια υπάρχουν περίεργες δηλώσεις του ατζέντη του, στο στιλ: «Δικό μου χρέος, είναι να ψάχνω το καλύτερο για τους πελάτες μου. Ειδικά όταν πρόκειται για παίκτες σε τέτοια ηλικία, που αμείβονται μόνο με ένα μισθό».

Και λέμε περίεργες γιατί πέρα από το όποιο ταλέντο έχει ο Νταμαρλής και ο κάθε Νταμαρλής, η ευκαιρία να αγωνιστούν νεαροί παίκτες σε έναν σύλλογο, όπως ο Άρης δεν δίνονται καθημερινά και τόσο πλουσιοπάροχα… Και όλοι αντιλαμβάνονται, ότι τόσο ο σύλλογος, όσο και οι νεαροί παίκτες επενδύουν στο γήπεδο, προσβλέποντας να θερίσουν καρπούς. Πρώτα, όμως πρέπει να… σπείρουν: σταθερότητα, προσφορά, συνέπεια και σίγουρα διάρκεια. Κανείς δεν θέλει να αδικούνται οι παίκτες, οι μάνατζερ θέλουν κάνουν τη δουλειά τους, αλλά, όλα καθορίζονται από ένα ισοζύγιο προσφοράς-διάρκειας και των δυνατοτήτων κάθε ομάδας…

Το θετικό στην όλη ιστορία είναι ότι ο Νταμαρλής απέδειξε και ήθος και διάθεση να προσφέρει, ενώ έχει ουκ ολίγες φορές εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στον Άρη, τη στιγμή που το συμβόλαιό του τον «δένει» στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για ακόμη τρία χρόνια.

To Top