Νταμαρλής:”Δεν κατάλαβε κανείς γιατί δόθηκε κόκκινη, όταν την είδα νόμιζα ότι έγινε λάθος”

Δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους οι παίκτες του Άρη όταν είδαν τον Ηλία Σπάθα να δείχνει την κόκκινη κάρτα στον Ροκ Έλσνερ, όπως παραδέχθηκε ο Ερωτόκριτος Νταμαρλής.

Ο παίκτης των κίτρινων ανέφερε στην κάμερα της NOVA: «Ήταν μία αποβολή την οποία δεν κατάλαβε κανείς γιατί ήρθε. Όταν είδα τον διαιτητή να βγάζει κόκκινη κάρτα νόμιζα ότι κάνει κάποιο λάθος. Παρόλα αυτά προσπαθήσαμε για το καλύτερο, όμως δυστυχώς χάσαμε.  Έχουμε ακόμη πολύ δρόμο και ελπίζω να γυρίσουμε την κατάσταση».

Για την κόκκινη: «Είδα ένα φάουλ όπως γίνονται πολλά σε τέτοια παιχνίδια, απλά ο Έλσνερ πήγε από πίσω. Έγινε φάουλ αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως δίνεται κόκκινη από το δεύτερο λεπτό».

Για το τι σκέφτηκαν μετά την κόκκινη: «Είπαμε ότι έπρεπε να τρέξουμε πολύ για να καλύψουμε χώρο και αν καταφέρουμε από ένα στημένο να βάλουμε κάποιο γκολ καλώς. Αλλιώς ότι μπορέσουμε να πάρουμε».

Για το τι σημαίνει αυτή η ήττα για τον Άρη: «Σίγουρα είναι μία ήττα που μας πόνεσε. Θέλαμε να ξεκολλήσουμε από τις χαμηλές θέσεις. Μπροστά μας έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, θα δουλέψουμε όλη την εβδομάδα για να έρθει το θετικό αποτέλεσμα. Γίνεται πολύ καλή δουλειά στην ομάδα και σιγά σιγά θα έρθουν και τα γκολ και τα αποτελέσματα».

To Top