Παπαδόπουλος: “Πάρα πολύ αυστηρή η κόκκινη, οι αρμόδιοι να μιλήσουν”

Στην αποβολή του Έλσνερ στάθηκε ο Γιάννης Παπαδόπουλος μετά την ήττα του Άρη από τον ΟΦΗ στην Κρήτη με δηλώσεις του στην κάμερα του συνδρομητικού.

«Με το καλημέρα δεχτήκαμε μία κόκκινη κάρτα η οποία θεωρώ πως ήταν πάρα πολύ αυστηρή. Από εκεί και πέρα, όταν μένεις με δέκα παίκτες και παίζεις για 90 λεπτά είναι πάρα πολύ δύσκολο για τους συμπαίκτες μου. Από εδώ και πέρα δεν ξέρω τι θα γίνει. Οι αρμόδιοι μπορούν να μιλήσουν για να δούμε τι θα γίνει», δήλωσε αρχικά ο Γιάννης Παπαδόπουλος.

Για το τι είπαν στο ημίχρονο του αγώνα όταν το σκορ ήταν ακόμη στο μηδέν: «Δεν ήμουν στα αποδυτήρια αλλά φαντάζομαι ότι όλα τα παιδιά ήταν παθιασμένα, δώσανε τον καλύτερο τους εαυτό, όμως από εκεί και πέρα δεχτήκαμε δύο γκολ, τα οποία μπορώ να πω ότι ήταν φτηνά. Παίζαμε και με δέκα παίκτες κάτι το οποίο ήταν μείον για εμάς».

Για το γεγονός ότι ο Άρης έμεινε στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας: «Είναι νωρίς για να πούμε ότι στενεύουν τα περιθώρια. Εμείς συνεχίζουμε, δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό σε κάθε ματς, κάνουμε αυτά που μας ζητάει ο προπονητής
και παίζουμε για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι».

To Top