“Ήμασταν μόνοι, κάποιοι δεν είχαν να αγοράσουν ούτε τα απαραίτητα”

Ο Ερωτόκριτος Νταμαρλής σχολίασε τις συνθήκες που επικρατούν στον Άρη αλλά και στις υποσχέσεις που δόθηκαν στην αρχή της σεζόν, αλλά δεν υλοποιήθηκαν ποτέ.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε στον “Αρένα”:

Για την χρονιά που πέρασε: “Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά και περάσαμε τα ίδια και πέρυσι. Τα προβλήματα δεν ήταν μόνο οικονομικά αλλά και αγωνιστικά. Μας έλεγαν και πιστεύαμε πως φέτος τα πράγματα θα ήταν καλύτερα αλλά ήταν χειρότερα και μοιραία ήρθαν  τα πράγματα”.

Για το πότε κατάλαβε ότι τα πράγματα πάνε ακόμα χειρότερα: “Αυτό έγινε λίγο μετά τα Χριστούγεννα, οι υποσχέσεις ήταν πολλές, ξέραμε πως δεν υπήρχαν χρήματα και είχαμε μείνει μόνοι. Είμαστε οι περισσότεροι νεαρά παιδιά και δεν είχαμε βρεθεί σε αυτή την θέση άλλη φορά. Δεν μπορέσαμε να ανταπεξέλθουμε σε αυτές τις καταστάσεις. Κάποια παιδιά δεν είχαν λεφτά για βενζίνη στην προπόνηση. Κάποιοι είχαν δανεικά και κάποιοι άλλοι δεν είχαν φαγητό. Υπήρχε ένα συμβάν για ένα παιδί που του είχαν κόψει το φαγητό. Κάποιοι δεν είχαν να αγοράσουν τα απαραίτητα. Οι διοικήσεις υπήρχαν αλλά δεν υπήρχε κάποιος να μας μιλήσει. Όπως δεν ήρθε κάποιος και χθες να μας πει κάντε λίγο υπομονή. Δεν περίμενα κιόλας να μας μιλήσει κάποιος χθες γιατί γίνεται όλη την χρονιά. Στα δύσκολα όλοι λείπουν”.

Για τις διαφορές με την περυσινή χρονιά: “Την προηγούμενη χρονιά είχαμε κάποιους μεγάλους που μας βοηθούσαν αλλά δεν υπήρχαν φέτος. Μας έλεγαν ότι με τα 100 χρόνια θα ήταν τα πράγματα καλύτερα. Είμαι 10-11 χρόνια στον Άρη, από το παιδικό. Μ’ αυτά που είδαμε με τις αλλαγές και την νέα διοίκηση πιστέψαμε πως κάτι αλλάζει. Δεν πιστεύαμε ότι θα γινόταν χειρότερα, όμως φτάσαμε σε σημείο να πέσει η ομάδα κατηγορία. Από το καλοκαίρι έγιναν όλα λάθος”.

Για το δικό του μέλλον: Εγώ θέλω να ηρεμήσω, να είμαι υγιής, να δούμε με την νέα διοίκηση αν θα μας μιλήσουν και τι θα γίνει. Εγώ έχω ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο, είμαι εδώ και περιμένω. Απλά, πρέπει να γίνει κάτι σύντομα, αυτό περιμένουν όλα τα παιδιά στην ομάδα”.

Για τον κόσμο του Άρη: Όταν παίζεις σε μια ομάδα όπως ο Άρης ο κόσμος είναι πάντα μαζί σου. Στο τέλος βγήκε η αγανάκτηση. Ήξερε πως δεν φταίμε μόνο εμείς αν και έχουμε μερίδιο. Ενώ είχαμε πέσει μας στήριξαν και στην Τρίπολη και στα Γιάννενα. Μας καταλάβαινε ο κόσμος. Θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη. Πρέπει να μείνουμε όλοι ενωμένοι. Τα τελευταία χρονιά έγιναν πολλά λάθη, φταίμε και εμείς σίγουρα, αλλά υπήρχε και η πίεση. Αν μέναμε στην κατηγορία, πιστεύω ότι τα ίδια θα γινόταν και του χρόνου…”.

To Top