Μιλάει ο Ατρόμητος για ψευτομαγκιές και οπαδιλίκι; Διέψευσε πουθενά το διπλό φάουλ στον Κανούλα;

Η ΠΑΕ Ατρόμητος αναφέρει στην ανακοίνωσή της πως κανένα τηλεοπτικό ριπλέι δεν επιβεβαιώνει ότι ο Σκόνδρας έκανε χέρι πριν σκοράρει. Καλά θα κάνει η ΠΑΕ Ατρόμητος να ρωτήσει τον αρχηγό της αν όντως κοντρόλαρε με το χέρι ή όχι, αν όντως παραδέχτηκε ο ίδιος ο Σκόνδρας στα αποδυτήρια ότι έκανε χέρι ή αν είναι… τρελός και ευφάνταστος ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας που βγήκε και δήλωσε τι έλεγε ο αντίπαλος αρχηγός μετά το ματς.

Το “Κλεάνθης Βικελίδης” ουδέποτε έχει δώσει λαβές σε αντιπάλους για αρνητικά σχόλια και ουδέποτε κανείς είχε πρόβλημα να πανηγυρίσει τα γκολ που βάζει. Θα πρέπει όμως στον Ατρόμητο να έχουν μπερδέψει τις έννοιες ορισμένων ρημάτων. Άλλο “πανηγυρίζω”, άλλο “προκαλώ”. Άλλο “σέβομαι” και άλλο “λαϊκίζω”… Για τις ψευτομαγκιές και το “οπαδιλίκι” των νεαρών παικτών του Άρη ας μιλήσει η ΠΑΕ Ατρόμητος όταν τιμωρήσει με χρηματικό πρόστιμο τον αρχηγό της για όσα έκανε μετά το γκολ.

Ο Άρης περνάει προβλήματα, μπορεί στα μάτια τυχάρπαστων να μοιάζει αδύναμος, αλλά δεν είναι γιατί πολύ απλά έχει και κόσμο και ιστορία και αγάπη.

 

To Top