Τρεις ισχυροί Άσσοι σε Ελλάδα και Ιταλία

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος και του Betarades.com. Δυνατές αναμετρήσεις και παιχνίδια για όλα τα… γούστα περιλαμβάνει το πρόγραμμα αγώνων του κουπονιού.

Αρχίζοντας με τις «Μπόμπες» βρίσκουμε την πρόταση της ημέρας που είναι το Χ2 της Ντούισμπουργκ με την Πάντερμπορν σε απόδοση 2.13. Η μοναδική νίκη της Πάντερμπορν κόντρα στην Ντούισμπουργκ, ήταν πριν οχτώ χρόνια. Έκτοτε δεν πήρε κανένα από τα τέσσερα ματς που ακολούθησαν. Οι γηπεδούχοι δεν πείθουν με την εμφάνισή τους, ενώ  δεν μπόρεσαν να γευτούν τη χαρά της νίκης σε κανένα από τα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια τους, με τα τρία πιο πρόσφατα μάλιστα να λήγουν ισόπαλα. Στη Superleague η Βέροια είναι ικανή να κρατήσει εντός έδρας με τον ΠΑΟΚ για αυτό και πάμε με το 1Χ που παίζεται στο 1.91. Ενδεχόμενη σημερινή νίκη θα της επιτρέψει να πραγματοποιήσει «άλμα» τουλάχιστον δύο θέσεων, με βάση τα χθεσινά αποτελέσματα και να ανασάνει βαθμολογικά. Τέλος έκπληξη προβλέπουμε και στην Α’ Γερμανίας επιλέγοντας το Χ2 σε απόδοση 1.94 στην αναμέτρηση Βόλφσμπουργκ – Αμβούργο. Τη 2η χειρότερη επίθεση εντός έδρας έχει η Βόλφσμπουργκ, με μόλις 5 τέρματα, ενώ το Αμβούργο μπορεί σήμερα να φύγει με κάτι καλό αποδεικνύοντας πως τα καταφέρνει και χωρίς τον Φαν ντερ Φαάρτ.

Στα «Μονά» δύο είναι τα σημεία της ημέρας. Συγκεκριμένα ο «Άσσος» της Λάτσιο με την Πάρμα και το «Άσσος» του Λεβαδειακού με αντίπαλο την Κέρκυρα. την καλύτερη δυνατή κατάσταση υποδέχεται σήμερα ο Λεβαδειακός την Κέρκυρα. Οι Βοιωτοί μετρούν μόνο νίκες στην τελευταία τετράδα αγώνων τους (3 για πρωτάθλημα, 1 για Κύπελλο) και παρουσιάζουν ταχύτατη «αναρρίχηση» στο βαθμολογικό πίνακα, πράγμα που σημαίνει πως μπορούν να μας δώσει το 1.73 στο οποίο παίζεται ο «Άσσο». Η Κέρκυρα από την άλλη πλευρά δεν πείθει και προέρχεται από 4 ισοπαλίες και 1 ήττα στα πέντε τελευταία της παιχνίδια. Στην Ιταλία μπορεί να μη βρίσκεται σε ‘’τρελή’’ κατάσταση η Λάτσιο, έχει καταφέρει πάντως να παραμένει ψηλά και στην 5η θέση, με τη διαφορά της από την κορυφή να είναι στους 6 βαθμούς. Σήμερα θα την στηρίξουμε στον «Άσσο» σε απόδοση 1.96 καθώς η Πάρμα προβληματίζει όταν αγωνίζεται εκτός, μια και σε σύνολο 7 παιχνιδιών μετρά μόλις μία νίκη, 2 ισοπαλίες, ενώ έχει προλάβει να υποστεί και 4 ήττες. Ο ΟΦΗ υποδέχεται στο «Γεντί Κουλέ» τον Πανθρακικό, επιζητώντας ξεκάθαρα το νικηφόρο αποτέλεσμα, προκειμένου να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί των δύο ήττων στις ισάριθμες τελευταίες αγωνιστικές (μετρά 3 ήττες στις τελευταίες 4 αγωνιστικές). Εμείς θα στηρίξουμε τους κρητικούς σε απόδοση 2.15.

Στην κατηγορία «Σύστημα» έχουμε επιλέξει 5 αγώνες σε σύστημα 3-5 (11 στήλες x 7€) και συνολικό ποντάρισμα 77€. Αναλυτικά τα σημεία:

Σερβέτ – Τουν 1 DNB (1.87)

Ζάλτσμπουργκ – Αούστρια Βιέννης 2 DNB (2.55)

Νόριτς – Σάντερλαντ 1 (2.02)

Μιράντες – Γουαδαλαχάρα 1 (2.01)

Καϊσερισπόρ – Φενερμπαχτσέ 1 DNB (2.76)

Επισκεφτείτε το www.Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Επίσης δείτε αναλυτικά τα Προγνωστικά Στοιχήματος της ημέρας σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και Tennis, μάθετε πρώτοι τα Aποτελέσματα, συμβουλευτείτε όλες τις βαθμολογίες και ανταλλάξτε απόψεις πάνω στο Στοίχημα μέσω του Chat.

To Top