ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Μιλήσαμε με Κάλας και ζήτησε την βοήθεια μας-Διατεθειμένοι να βοηθήσουμε για το καλό του Άρη”

Ο Μπάμπης Τσοχαταρίδης, μέλος της ομάδας του Νίκου Αρβανιτίδη που διεκδίκησαν το διοικητικό χρίσμα του Άρη στη γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη, μίλησε στα ερτζιανά της πόλης, για την διαδικασία της προηγούμενης Δευτέρας, αλλά και την δική τους πρόθεση για μελλοντική εμπλοκή στα κοινά των “κιτρινόμαυρων”.

Αναλυτικά όσα είπε στο “Αθλητικό Μετρόπολις”:

Για την γ.σ.: «Υπήρξαν δύο προτάσεις. Ο κόσμος άκουσε και τις δύο και έγινε μια γενική συνέλευση χωρίς προβλήματα. Ο κ. Κάλας προφανώς έπεισε τον κόσμο περισσότερο και γι’ αυτό πήρε παραπάνω ψήφους. Μακάρι να οδηγήσει την ομάδα εκεί που επιθυμούμε όλοι οι Αρειανοί. Εμείς θα είμαστε εδώ πάντα για να βοηθήσουμε την κατάσταση, γιατί θέλουμε το καλό του Άρη».

Για το πώς μπορεί να βοηθήσει τον Άρη η πλευρά Αρβανιτίδη: «Μιλήσαμε μετά τη συνέλευση με τον κ. Κάλας και μας είπε ότι θα χρειαστεί την βοήθειά μας. Του απαντήσαμε πως είμαστε διατεθειμένοι να βοηθήσουμε σε όποιον τομέα μας ζητήσει».

Για το αν διατίθενται να βοηθήσουν οικονομικά: «Αν είναι εφικτό να γίνει εκείνη την εποχή που θα το ζητήσει, θα γίνει. Το θέμα είναι τι είδους επένδυση θέλει να κάνει ο κ. Κάλας και αν θα καλύψει το μετοχικό κεφάλαιο της νέας ΠΑΕ. Τα υπόλοιπα μπορούν να τα καλύψουν οι υπόλοιποι Αρειανοί, και να είμαστε και εμείς μέσα».

Για τα σχόλια ορισμένων περί καλών σχέσεων της πλευράς Αρβανιτίδη με τον Ολυμπιακό:  «Δεν καταλαβαίνω πώς τα λένε διάφοροι όλα αυτά. Εμείς δεν έχουμε καμία σχέση με διαπλοκές και τέτοιες διαδικασίες».

Για την κόντρα Καλαϊτζίδη – Ολυμπιακού και αν μπορεί να την πληρώσει ο Άρης: «Αυτό το βλέπουμε, το διαβάζουμε και δεν είναι κρυφό. Δεν ξέρω αν μπορεί να πληρώσει ο Άρης αυτήν την κόντρα. Είναι θέμα Καλαϊτζίδη αυτό, θα το δείξει η ιστορία».

Για το αν θα μπει η πλευρά Αρβανιτίδη στο μ.κ. της νέας ΠΑΕ: «Εμείς θα περιμένουμε τις εξελίξεις, να δούμε πού θα φθάσει η διαδικασία. Εφόσον φτάσουμε σε γενική συνέλευση για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ενόψει της νέας ΠΑΕ θα είμαστε εκεί για να μπούμε στο παιχνίδι. Εάν και εφόσον βέβαια δεν καλυφθεί το μ.κ. από τους προηγούμενους».

Για το αν θεωρεί μικρό το ποσό των 360 χιλιάδων ευρώ: «Το ποσό των 360 χιλιάδων ευρώ είναι το μίνιμουμ βάσει νόμου. Από εκεί και πέρα αναλόγως με το τι ομάδα θες να φτιάξεις και πού θα κινηθείς αναλόγως θα είναι το ποσό του μ.κ.. Οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη θα αποφασίσουν και οι υπόλοιποι θα κρίνουν αν είναι λογικό αυτό το ποσό ή όχι. Θεωρώ, πάντως, ότι είναι μικρό ποσό οι 360 χιλιάδες».

Για τις επιδιώξεις τους: «Εμείς θέλουμε να βοηθήσουμε και να πάρουμε τον Άρη. Εφόσον κάποιος άλλος, όμως, πήρε το χρίσμα αν το καλύψει μόνος του θα είμαστε μαζί του και από πίσω. Αν δεν μπορέσει να το καλύψει μπορεί  να είμαστε εμείς αυτοί που θα το καλύψουμε».

To Top