ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ρονάλντο και Μέσι βλέπουν την πλάτη του Φέντερερ!

Ο Ρότζερ Φέντερερ μπορεί θεωρητικά να βρίσκεται προς τη δύση της καριέρας του, όμως σύμφωνα με το London School of Marketing είναι ο αθλητής με τη μεγαλύτερη εμπορική αξία στον κόσμο!

Αφήνει, μάλιστα, πίσω του σούπερ σταρ τύπου Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι, αλλά και σπουδαία ονόματα του ΝΒΑ, του γκολφ και του μποξ. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι έχει στο πλευρό του χορηγούς-κολοσσούς, όπως η Mercedes, η Rolex, η Nike και η Moët & Chandon…

«Ο Ρότζερ είναι αυθεντικός, ειλικρινής, προσγειωμένος και δίνει με γενναιοδωρία τον χρόνο του στους συνεργάτες του και το ίδρυμά του», δήλωσε ο μάνατζερ του Ελβετού, ο Τόνι Γκόντσικ. «Οι εταιρίες ψάχνουν για πρότυπα και ο Ρότζερ είναι ό,τι καλύτερο» .

Σε ό,τι αφορά τους αντιπάλους του βασιλιά στο κορτ, ο Νόβακ Τζόκοβιτς είναι στο Νο.7, ο Ράφα Ναδάλ στο Νο.8, ο Άντι Μάρεϊ στο Νο.16 και ο Κέι Νισικόρι στο Νο.17. Η Σερένα Γουίλιαμς, τέλος, κερδίζει τη Μαρία Σαράποβα… όπου τη βρει, όμως σε αυτή τη λίστα «έχασε» από τη Ρωσίδα!

Η έρευνα έλαβε υπ’ όψιν της τα έσοδα των αθλητών από χορηγίες ως ποσοστό των συνολικών εσόδων τους, αλλά και την παρουσία τους στα social media.

Το Top 20

1. Ρότζερ Φέντερερ (τένις)
2. Τάιγκερ Γουντς (γκολφ)
3. Φιλ Μίκελσον (γκολφ)
4. Λεμπρόν Τζέιμς (μπάσκετ)
5. Κέβιν Ντουράντ (μπάσκετ)
6. Ρόρι Μάκιλροϊ (γκολφ)
7. Νόβακ Τζόκοβιτς (τένις)
8. Ράφα Ναδάλ (τένις)
9. Μαχέντρα Σινγκ Ντόνι (κρίκετ)
10. Κριστιάνο Ρονάλντο (ποδόσφαιρο)
11. Κόμπε Μπράιαντ (μπάσκετ)
12. Μαρία Σαράποβα (τένις)
13. Λιονέλ Μέσι (ποδοσφαιρο)
14. Γιουσέιν Μπολτ (στίβος)
15. Νεϊμάρ (ποδόσφαιρο)
16. Άντι Μάρεϊ (τένις)
17. Κέι Νισικόρι (τένις)
18. Ντέρικ Ρόουζ (μπάσκετ)
19. Φλόιντ Μέιγουεδερ (μποξ)
20. Σερένα Γουίλιαμς (τένις)

sdna.gr

To Top