Μιλίνκοβιτς: “Δεν μπορεί κανείς να μας στερήσει το δικαίωμα στο πάθος και στη θέληση για τη νίκη!»

Πρώτο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Αρη στην προπονητική καριέρα του Ζόραν Μιλίνκοβιτς, πρώτη ευκαιρία να ζήσει από μέσα την ατμόσφαιρα ενός τέτοιου αγώνα. Ο τεχνικός των κιτρίνων, ξετυλίγει τις σκέψεις του γι αυτό το ματς, προαναγγέλει αλλαγές στην ενδεκάδα και τονίζει πως κανείς δεν μπορεί να στερήσει από την ομάδα του το δικαίωμα στην ελπίδα. 

Διαβάστε τα όσα δήλωσε στην κάμερα του συνδρομητικού:

-Καταρχήν, να μας πείτε πως πέρασαν οι ημέρες της διακοπής του πρωταθλήματος, που ρίξατε το βάρος και αν μείνατε ικανοποιημένος από τη μίνι προετοιμασία που πραγματοποιήθηκε..
« Είμαι ικανοποιημένος με τη δουλειά που έγινε σ΄ αυτό το διάστημα. Στόχος μας ήταν να κάνουμε κάποια φιλικά παιχνίδια, ώστε να δούμε σε ποιους παίκτες μπορούμε να υπολογίζουμε στο μέλλον και πράγματι, έδειξαν ορισμένοι, που δεν έχουν συμμετοχή μέχρι τώρα ότι χτυπάνε σοβαρά την πόρτα της ομάδας. Από εδώ και πέρα, λοιπόν, θα τους υπολογίζουμε με άλλο τρόπο».

-Θα θέλατε να μας ξεκαθαρίσετε τι συνέβη με τον Πουλίδο;
« Δεν βλέπω ότι τρέχει τίποτα με τον Πουλίδο. Ο παίκτης δουλεύει κανονικά, όπως πρώτα, απλά παρακολουθούμε τη φόρμα του και αν είναι καλός στην προπόνηση θα παίζει στους αγώνες. Δεν άλλαξε τίποτα, δηλαδή, σε ότι αφορά τον παίκτη».

-Δημιουργήθηκε πάντως ένα θέμα με το περιβραχιόνιο..
« Δεν υπάρχουν τέτοια θέματα, τα έχουμε λύσει. Καινούριος αρχηγός είναι ο Αγγελούδης, δεύτερος ο Διούδης και δεν υπάρχει τίποτ΄ άλλο».

-ΠΑΟΚ-Αρης, όπως Παρτιζάν-Ερυθρός Αστέρας;
« Σίγουρα είναι για εμάς ένα σημαντικό παιχνίδι, όπως και για τους φιλάθλους μας. Εμείς πιστεύουμε σ΄ αυτά που δουλεύουμε και παρ΄ ότι ο ΠΑΟΚ παρουσιάζεται σαν μια πολύ καλή ομάδα

Πηγή πληροφόρησης για εσάς είναι κυρίως ο Ζόραν Λόντσαρ που τα έχει ζήσει; Τι σας έχει πει γι αυτά τα παιχνίδια;
« Μου έχει πει, συζητώντας μαζί του, πως αυτός ο αγώνας, αυτό το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, δεν μοιάζει με κανένα άλλο. Μου εξήγησε το πόσο σημαντικό είναι για τους φιλάθλους και ότι επικρατούν άλλες συνθήκες».

-Θα δούμε έναν Αρη αλλαγμένο σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό;
« Σίγουρα θα γίνουν ορισμένες αλλαγές. Και πρέπει να σας πω ότι δεν δουλεύουμε μόνο για την συγκεκριμένη στιγμή, αλλά και για το μέλλον. Εχουμε στο ρόστερ παίκτες που μπορούν ν΄ αφήσουν εποχή στο ελληνικό ποδόσφαιρο και με αυτούς ο Αρης έχει μέλλον. Θα πάρουν, λοιπόν, ευκαιρίες, όχι μόνο στο ματς που έρχεται, αλλά και παρακάτω, καθώς είμαστε σίγουροι πως μπορούν να προσφέρουν πολλά στον Αρη, ίσως όχι άμεσα, αλλά στο μέλλον σίγουρα».

-Η Ελλάδα πάει Βραζιλία..
« Ναι, είναι κάτι που ήθελα να το πω. Συγχαρητήρια στους παράγοντες αυτής της επιτυχίας, στην ΕΠΟ, στην τεχνική ηγεσία και στους παίκτες. Παίξανε με πάθος, με καρδιά, ήταν το κάτι άλλο και τους εύχομαι καλή επιτυχία στη Βραζιλία!».

To Top