ΟΥΕΦΑ: “ΠΑΟΚ-Άρης, όπως… Μπάγερν-Ντόρτμουντ και Έβερτον-Λίβερπουλ”!

Όπως κάθε Παρασκευή έτσι και σήμερα, στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΥΕΦΑ υπάρχει αναφορά στα σπουδαιότερα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου. Ανάμεσα σε αυτά είναι και το ΠΑΟΚ-Άρης, με ένα μικρό αφιέρωμα στο ντέρμπι της Κυριακής.

Μεταξύ τους υπάρχει και το ΠΑΟΚ-Άρης, με την ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία να τα βάζει στην ίδια κατηγορία με τα παιχνίδια Έβερτον-Λίβερπουλ,  ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Σπαρτάκ Μόσχας, Μπορούσια Ντόρτμουντ-Μπάγερν Μονάχου. Σεβίλλη-Μπέτις και Ναντ-Μονακό.

«Ο Άρης επισκέπτεται τον αντίπαλο της πόλης του βρισκόμενος στη δεύτερη από το τέλος θέση της βαθμολογίας και έχοντας κερδίσει μόνο δύο παιχνίδια. Αντίθετα, οι οικοδεσπότες βρίσκονται στη δεύτερη θέση έξι βαθμούς πίσω από την κορυφή της Σούπερ Λίγκας και διαθέτουν ένα ευνοϊκό ρεκόρ απέναντι στον Άρη με 48 νίκες έναντι 31. Ο προπονητής του Άρη πάντως, Ζόραν Μιλίνκοβιτς, βρίσκεται σε αισιόδοξη διάθεση. «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Έχω μεγάλη πίστη στους παίκτες μου. Πρέπει να δείξουν το πάθος τους και να δώσουν τα πάντα» ήταν τα λόγια του», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

To Top