Μιλίνκοβιτς: Το φαινόμενο με τις κράμπες, ο πραγματικός αντίπαλος του Άρη και η υπόσχεση!

Αποφασισμένος να δουλέψει, ώστε να διορθώσει όσα περισσότερα «κακώς κείμενα» μπορεί, εμφανίστηκε για μία ακόμη φορά ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς. Ο προπονητής του Αρη, τόνισε πως δεν ήταν εύκολο γι’ αυτόν να βλέπει τους παίκτες του να πέφτουν κάτω στο ματς με τον Παναιτωλικό, μίλησε για το επόμενο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, αλλά και για τη διακοπή που ακολουθεί.

Αναλυτικά όσα είπε στο novasports.gr:

-Να ξεκινήσουμε με το θέμα των ημερών; Τη φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών του Αρη, μετά τις «μαζικές» αποχωρήσεις στο ματς με τον Παναιτωλικό;

« Ερχόμενος στον Αρη είπα ότι είναι μονόδρομος να δουλέψουμε και να κοιτάμε μπροστά. Ότι έγινε, δηλαδή, να μην το σκεφτόμαστε καθόλου».

-Το ρωτώ γιατί όλοι τον είδαμε απογοητευμένο, βλέποντας τον έναν παίκτη μετά τον άλλον, να αποχωρεί από το γήπεδο..

« Δεν ήταν εύκολο να βλέπεις τους παίκτες σου να πέφτουν και να μη μπορούν να αποδώσουν. Συζήτησα με τους συνεργάτες μου και κατάλαβα ότι όλοι αυτοί οι παίκτες έχουν ιστορία σε τέτοια περιστατικά. Δεν τους έπιασαν, δηλαδή, τυχαία οι κράμπες και οι τραυματισμοί. Είχαν και παλαιότερα πρόβλημα. Σας λέω ότι μετά το παιχνίδι με την Ξάνθη, δώδεκα παίκτες είχαν διάφορα προβλήματα! Ο Τάτος, ας πούμε ήταν άρρωστος, τρεις μέρες πριν το ματς με τον Παναιτωλικό, ο Κύργιας είχε πόνους στη μέση, ο Τριανταφυλλάκος πρόβλημα στον αστράγαλο, ο Παπαδόπουλος δεν έκανε προπόνηση 15 ημέρες και τελείωσε το παιχνίδι μη μπορώντας να κάνει ούτε βήμα».

-Τελικά μήπως αντίπαλος του Αρη, είναι ο ίδιος του ο εαυτός;

« Δεν είναι ότι ο Αρης είναι αντίπαλος του Αρη, αλλά κοιτάμε πάντα εμάς, θέλοντας να δούμε εμείς τι μπορούμε να κάνουμε μέσα σε μια κατάσταση που δεν είναι καθόλου ευχάριστη. Ξέρουν και οι φίλαθλοι και εμείς, ότι σ΄ αυτά τα τρία παιχνίδια που δώσαμε, ο Αρης άξιζε κάτι παραπάνω. Η σκέψη μου είναι να διορθώσω ότι μπορώ μέσα στην ομάδα. Να επιβάλω τη φιλοσοφία μου και ότι καλύτερο έχω για τον Αρη. Αυτό που μπορώ να κάνω, είναι να δουλέψω».

-Το ματς με τον Πανιώνιο πως το περιμένετε;

« Εμείς ετοιμαζόμαστε για αυτό το παιχνίδι όσο καλύτερα γίνεται. Απ΄ όσα είδα, ο Πανιώνιος είναι μια πάρα πολύ σοβαρή, νεανική, ομάδα με ποιότητα. Εχει ενέργεια ,έχει ανάπτυξη και γενικά πρόκειται για έναν πολύ σοβαρό αντίπαλο. Δεν θα είναι εύκολα. Θα παρουσιαστούμε έτοιμοι για το ματς».

-Τη διακοπή που ακολουθεί πως σκέφτεστε να την εκμεταλλευτείτε;

« Είναι χρήσιμη αυτή η διακοπή. Αυτές οι 15 ημέρες δεν είναι ούτε λίγες, ούτε πολλές και θα προσπαθήσουμε να τις διανθίσουμε όσο καλύτερα γίνεται. Θα δουλέψουμε και θα δώσουμε τρία φιλικά παιχνίδια, Τετάρτη, Σάββατο και την επόμενη Τετάρτη, στα οποία θα δούμε και τα παιδιά που δεν έχουμε δει μέχρι τώρα. Θα δώσουμε ευκαιρίες σε όλους, ανεβάζοντας τη γενική εικόνα του Αρη».

To Top