Πήραμε… δύναμη και κέρδη και συνεχίζουμε!

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους της στήλης! Παίρνοντας δύναμη από τις χθεσινοβραδινές επιτυχίες, συνεχίζουμε και σήμερα πιστοί στο πλάνο μας να σας προτείνουμε τέσσερα σημεία που αξίζουν την προσοχή σας.

 Ένα από τα πιο αμφίρροπα άλλα και με περίσσιο ενδιαφέρον παιχνίδια που διεξάγονται απόψε για το θεσμό του Europa League, είναι αυτό που λαμβάνει χώρα στην ιστορική Τραπεζούντα. Η τοπική Τράμπζοσπορ, ξόδεψε φέτος το καλοκαίρι πακτωλούς χρημάτων για μεταγραφές, και είναι έτοιμη να κάνει το μεγάλο “μπαμ” στην γειτονική χώρα. Η σημερινή της αντίπαλος δεν είναι ωστόσο μια αμελητέα ποδοσφαιρική δύναμη. Η Λάτσιο, δεν έχει να ζηλέψει τίποτε από τους Τούρκους και ταξιδεύει στο “Χουσεϊν Αβνί Ακέρ” με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα. Θεωρούμε, βάση των πιθανοτήτων ορθή επιλογή  το 2-3 γκολ, καθώς δεν περιμένουμε σούπερ θέαμα, αλλά ούτε να κοιμηθούμε..!

Ταξιδεύουμε εν συνέχεια στην Τσεχία, όπου η εντυπωσιακή εφέτος Σλόβαν Λίμπερετς φιλοξενεί την σκληροτράχηλη Εστορίλ. Το κοινό που έχουν οι δύο ομάδες, δεν είναι άλλο από την ευχέρεια στο σκοράρισμα. Οι Πορτογάλοι, αν και άπειροι σε τέτοιες διοργανώσεις, έχουν αποδείξει ότι την φετινή σεζόν σκοράρουν  ακατάπαυστα. Συγκεκριμένα στα τελευταία 11 παιχνίδια για όλους τους θεσμούς, κατάφεραν να “ματώσουν” τα δίχτυα στα 10 εξ αυτών. Την ίδια ώρα που η Σλόβαν θα ανοιχτεί αξίζει να ποντάρουμε στο να σκοράρουν εκατέρωθεν!

Λίγο παραπέρα, και συγκεκριμένα στην ορεινή Ουκρανία, η ανερχόμενη δύναμη μετά την Σαχτάρ, Ντνιέπρ, υποδέχεται την “πληγωμένη” από απουσίες Φιορεντίνα. Οι “Βιόλα” θα εμφανιστούν σθεναρά αδύναμοι μεσοεπιθετικά καθώς δεν υπολογίζουν τον Μάριο Γκόμεζ, και τους Τζουζέπε Ρόσι με τον Ρέμπιτς που επίσης είναι τραυματίας. Λογικό επακόλουθο, οι γηπεδούχοι που παραμένουν για δώδεκα παιχνίδια αήττητοι, να πιέσουν και να πάρουν μια σπουδαία νίκη που καλοπληρώνει. Αν και το ποσοστό για την νίκη των γηπεδούχων όσο περνάει η ώρα πέφτει, αξίζει να εμπιστευτούμε τους γηπεδούχους.

Παραμένουμε στην Ουκρανία, όπου η Τσερνομόρετς του Κρίστι Βαγκέλι, έχει πολύ δύσκολο έργο απέναντι στην Αϊντχόφεν. Αντίστροφος ανάλογη η πρεμιερα στους ομίλους για τις δύο ομάδες, με τους γηπεδούχους με επική ανατροπή να περνάνε από το Ζάγκρεμπ, ενώ θύμα έκπληξης έπεσαν οι Ολλανδοί από την πρωταθλήτρια Βουλγαρίας, Λούντογκορετς. Σήμερα περιμένουμε το σκηνικό να αλλάξει, και ευελπιστούμε η ιστορικότερη ομάδα της διοργάνωσης αυτής -πρώτη σε συμμετοχές- να ανακάμψει μετά την γκέλα στην έδρα της. 2+.. Το διπλό που αξίζει το ρίσκο!

Προτείνουμε:

                                ΤΡΑΜΠΖΟΣΠΟΡ – ΛΑΤΣΙΟ                              (2-3)

                                ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ – ΕΣΤΟΡΙΛ                  (G/G)

                                ΝΤΝΙΕΠΡ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ                                (1)

                                ΤΣΕΡΝΟΜΟΡΕΤΣ – ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ (2)

To Top