ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μιλοβάνοβιτς στο PRESSARIS: “Δεν πουλήθηκε ο Ματέο, είμαστε ακόμη σε συζητήσεις”

Μία δήλωση του προέδρου της Λας Πάλμας Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεζ Αλόνσο, που δημοσιεύτηκε σε ισπανικό μέσο ενημέρωσης έβαλε στην… πρίζα τον κόσμο, την ώρα πάντως που ο υπεύθυνος σκάουτινγκ και μεταγραφών της ισπανικής ομάδας Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς  διαψεύδει την πώληση του Αργεντίνου.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής La Provincia, υπάρχει δήλωση του προέδρου της Λας Πάλμας Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεζ Αλόνσο, όπου αναφέρει ότι έχει αποφασιστεί να πουληθεί και ότι είναι στη διαδικασία της μεταγραφής από την Ισπανική ομάδα και ότι δεν υπολογίζεται από αυτήν. Με απλά λόγια αναφέρει ότι “ο Γκαρσία είναι φευγάτος”.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως η συμφωνία της Λας Πάλμας για τον Ματέο Γκαρσία θα φέρει στα ταμεία συνολικά τρία εκατομμύρια ευρώ (σ.σ. είναι πηγές της εφημερίδας και όχι δήλωση του προέδρου της Ισπανικής ομάδας), ενώ γίνονται αναφορές στα περί ενδιαφέροντος που φέρονται να έχουν δείξει ο Άρης, ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ και φυσικά, υπάρχει ρεπορτάζ από την επίσκεψη του Ντίνου Διαμαντόπουλου στα Κανάρια Νησιά, τονίζοντας ότι ο Άρης έχει πλεονέκτημα.

“Αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει καμία πώληση του Ματέο Γκαρσία, είμαι μαζί με τον κ. Αλόνσο και το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι δεν έχει πουληθεί σε ομάδα ο ποδοσφαιριστής. Έχουμε την πρόταση του Άρη, την οποία κρίνουμε ως καλή, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει τίποτε άλλο” τόνισε χαρακτηριστικά ο Μιλοβάνοβιτς σε επικοινωνία που είχαμε πριν από λίγο.

To Top