Τουτζιαράκης: «Πολύ δυνατός ο Άρης στην έδρα του»

Ο Σταύρος Τουτζιαράκης αναφέρθηκε στον αυριανό αγώνα του Άρη με την Κύμη, σημειώνοντας πως η ομάδα του είναι έτοιμη για ακόμα μία μάχη.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Το blog του σέντερ της Κύμης στον ΕΣΑΚΕ: «Διανύουμε μια εβδομάδα «φωτιά», και τα μέχρι τώρα συναισθήματα μας είναι ανάμεικτα. Αρχίσαμε με τον αγώνα με την ομάδα του Ρεθύμνου, όπου είχαμε την ευκαιρία να ξεμπερδέψουμε με την υπόθεση παραμονή. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε και δεχτήκαμε μια πραγματικά άσχημη ήττα.

Υπήρχε ο κίνδυνος το αποτέλεσμα αυτό να μας βυθίσει ψυχολογικά , αλλά ευτυχώς μας πείσμωσε και εμφανιστήκαμε απόλυτα έτοιμοι στην επόμενη αναμέτρηση με τον Ήφαιστο Λήμνου, μια ομάδα δυνατή με πολύ καλή πορεία φέτος στην Basket League.

Στον αγώνα με τον Ήφαιστο υπήρχε ένα τεράστιο «πρέπει» για να πάρουμε τη νίκη καθώς γίνεται μεγάλη μάχη στην προσπάθεια για την παραμονή στην κατηγορία. Ήμασταν συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας και μετά από έναν αγώνα θρίλερ τα καταφέραμε.

Η εβδομάδα συνεχίζεται με μία ακόμα πολύ δύσκολη αποστολή. Παίζουμε στην Θεσσαλονίκη με τον Άρη, μια ομάδα πολύ δυνατή, ειδικά στην έδρα της. Είμαστε όμως έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε και αυτήν την μάχη και αν καταφέρουμε να την κερδίσουμε θα κάνουμε ακόμα ένα βήμα προς την παραμονή μας στην κατηγορία».

To Top