ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Μιλόσεβιτς: “Μας περιμένει φορτωμένο πρόγραμμα, σημαντική μια νέα νίκη”

Ο Μίλαν Μιλόσεβιτς μίλησε με αφορμή την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Άρη και το αυριανό ματς με τον Προμηθέα.

Αναλυτικά όσα είπε στην ΕΡΤ3:

“Έτσι είναι η κατάσταση σε όλο τον πλανήτη. Λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει. Εμείς σήμερα θα υποβληθούμε σε τεστ κορωνοϊού, κανείς δεν ξέρει ποια θα είναι τα αποτελέσματα. Ελπίζουμε όλα να πάνε καλά και να είμαστε υγιείς, για να μπορέσουμε να παίξουμε αυτό το παιχνίδι, το πρώτο μετά από 25 ημέρες και τον αγώνα κόντρα στον Ηρακλή. Έχουμε μπροστά μας ένα φορτωμένο πρόγραμμα, με δύο παιχνίδια την εβδομάδα απ’ εδώ και πέρα. Το σημαντικό για όλους μας είναι να μείνουμε υγιείς”.

Για τον Προμηθέα ανέφερε: “Ο Προμηθέας είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Είναι ομάδα που χρόνο με τον χρόνο εμφανίζεται καλύτερη. Διαθέτει ένα πάρα πολύ δυνατό ρόστερ. Είναι μια ομάδα που αγωνίζεται στο Euro Cup. Εμείς παίζουμε στην έδρα μας και περιμένω να μπούμε από την αρχή δυνατά ώστε να κερδίσουμε αυτόν τον αγώνα. Θα είναι πάρα πολύ σημαντικό να πετύχουμε δεύτερη συνεχόμενη νίκη και ενόψει του φορτωμένου προγράμματος που έχουμε.”

To Top