Μισθοί-πρόκληση του νομικού συμβούλου της ΕΠΟ, που «ενοχλήθηκε» με τον Άρη!

Ερώτηση κατέθεσε στην Βουλή και συγκεκριμένα προς τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον αρμόδιο Υπουργό ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος με αφορμή τα τελευταία δημοσιεύματα για τους μισθούς στελεχών της ΕΠΟ.

Μάλιστα, σε τηλεοπτική εκπομπή δημοσιοποιήθηκαν τα ονόματα στελεχών της ομοσπονδίας με μισθούς που ξεκινούν από τα 2.000  ευρώ και φτάνουν τα 9.5000 ευρώ!

Τα ονόματα που δημοσιοποιήθηκαν είναι:
Παυσανίας Παπανικολάου (Οικονομικός Διευθυντής)
Ιωάννης Φαρφαρέλης (Διευθυντής Μάρκετινγκ)
Χρήστος Υφαντής (Γενικός Διευθυντής)
Θεοδωρος Κουρίδης (Νομικός Σύμβουλος)
Κωνσταντίνα Μιχαλοπουλου (Συζυγος Παυσανία Παπανικολάου)
Ακριβή Δενδρινού-Γκαγκάτση (Σύζυγος Βασίλη Γκαγκάτση)

Μάλιστα καταγγελίες για τους υψηλούς μισθούς στελεχών της ΕΠΟ. έγιναν και στο διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας τον περασμένο Ιούλιο. Ο Βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος κοινοποίησε την ερώτηση και στους οικονομικούς εισαγγελείς Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρο Μουζακίτη.

Μέσα στα ονόματα αυτά διακρίνεται και το όνομα του νομικού συμβούλου της ΕΠΟ Θόδωρου Κουρίδη, ο οποίος έχει… «ενοχληθεί» από την προσπάθεια επιβίωσης του Άρη και συμμετέχει στην διαδικασία να μπλοκάρει εκ του ασφαλούς την υπαγωγή στο άρθρο 99, με πρόσχημα το διάτρητο «αυτοδιοίκητο» της ομοσπονδίας. Προφανώς επιθυμεί το «αυτοδιοίκητο» για να απολαμβάνει τέτοιους μισθούς που αποτελούν πρόκληση για τη σημερινή ελληνική κοινωνία.

To Top