Αναχώρησε το τσάρτερ-σκάνδαλο της Εθνικής! (video)

Η αποστολή της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου των ανδρών αναχώρησε από το αεροδρόμιο των Σπάτων για το Δουβλίνο, μέσω Κέρκυρας, για τον φιλικό αγώνα της Τετάρτης (14/11, 21:45) με την Ιρλανδία. 

Το τσάρτερ θα προσγειωθεί στο «νησί των Φαιάκων» για να παραλάβει τους τέσσερις διεθνείς του Παναθηναϊκού (Καρνέζης, Βύντρα, Σπυρόπουλος και Χριστοδουλόπουλος), οι οποίοι αγωνίστηκαν τη Δευτέρα (12/11) με τους «πράσινους» στον αγώνα πρωταθλήματος με την ομάδα του Ακη Μάντζιου. Θα το δούμε κι αυτό στην Ελλάδα του Μνημονίου! Αυτό κι αν είναι σκάνδαλο από την ΕΠΟ του… “αυτοδιοίκητου”. Έχουμε απορία τι θα έκανε αν στη θέση των παικτών του Παναθηναϊκού ήταν παίκτες άλλης ομάδας π.χ. από τη Θεσσαλονίκη, τον Άρη ή την Βόρεια Ελλάδα. Αν και για να κληθεί παίκτης του Άρη στην Εθνική του Σάντος, θα πρέπει να είναι τουλάχιστον ο… κλώνος του Μέσι!

Στη συνέχεια, η πτήση θα κατευθυνθεί προς το Δουβλίνο εκεί όπου την Τετάρτη (14/11) ο Φερνάντο Σάντος θα έχει τη δυνατότητα να κάνει αρκετές δοκιμές παικτών, μιας και το επόμενο επίσημο παιχνίδι για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014 είναι προγραμματισμένο για τις 22 Μαρτίου του 2013.

To Top