Κατονομάστηκε ο “εγκέφαλος” για τους πίνακες διαιτητών!

Σε εξέλιξη βρίσκεται η προκαταρκτική εξέταση που άσκησε ο αθλητικός εισαγγελέας, Αρ. Κορέας, με αφορμή δημοσίευμα της «Κ» που αφορούσε τις καταγγελίες του πρώην μέλους του Δ.Σ. της ΕΠΟ και αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ, Χρήστου Σάββα, σχετικά με τον τρόπο καταρτισμού των πινάκων διαιτητών της φετινής περιόδου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του “soccerplus.gr” “o κ. Σάββας κλήθηκε και πριν από μια εβδομάδα πήγε στον αθλητικό εισαγγελέα όπου για περίπου δύο ώρες κατέθεσε επαναλαμβάνοντας όσα είχε δηλώσει στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ για «νταβατζήδες» και «στημένους πίνακες», αλλά και στην επιστολή παραίτησης που έστειλε την επόμενη ημέρα κάνοντας λόγο μεταξύ άλλων για «διαδικασία – παρωδία».

Πηγές αναφέρουν ότι έγινε λόγος για «συμμορία» που συνέβαλλε ώστε οι πίνακες να καταρτιστούν με συγκεκριμένο τρόπο και ότι ως «εγκέφαλος» κατονομάστηκε συγκεκριμένο πρόσωπο – στέλεχος της ομοσπονδίας που και στο παρελθόν έχει απασχολήσει και μάλιστα πολλές ομάδες και παράγοντες έχουν μιλήσει δημόσια καταγγέλοντας τη δράση του.

Για την ίδια υπόθεση θα κληθούν ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γ. Σαρρής και ο πρώην πρόεδρος Β. Γκαγκάτσης.

Επιστολή Βασάρα

Στα χέρια του αθλητικού εισαγγελέα βρίσκεται έγγραφη αναφορά άλλου μέλους της ΚΕΔ που επίσης καταγγέλει τη διαδικασία καταρτισμού των πινάκων εγείροντας πλέον και άλλα ερωτήματα που αγγίζουν ακόμα και τη νομιμότητα της διαδικασίας.

 

To Top