Μποχωρίδης, Τσακαλέρης μπαίνουν στο rotation για να δώσουν λύσεις και ανάσες

Ο Άρης προσπαθεί να ανασυνταχθεί μετά το στραπάτσο από τον Πανιώνιο, να δουλέψει πάνω στις αδυναμίες που παρουσιάστηκαν και ήταν πολλές το περασμένο Σάββατο και παράλληλα να κάνει αυτό που έχει σχεδιάσει ο Βαγγέλης Αγγέλου, όπως να βάλει άλλους δύο παίκτες στο rotation της ομάδας, δηλαδή τον Λευτέρη Μποχωρίδη και τον Ευθύμη Τσακαλέρη.

Σε θεωρητικό επίπεδο ο βασικός κορμός του Άρη αποτελείται φέτος από τους Πάσαλιτς, Καραποστόλου, Βεργίνη, Πελεκάνο, Ασημακόπουλο, Χαρίση και Σαρικόπουλο, υπό την έννοια ότι οι συγκεκριμένοι παίκτες μετρούν περισσότερα λεπτά στην Α1, έχουν περισσότερες εμπειρίες. Σε αυτούς τους επτά ο Αγγέλου επιδιώκει (και το κάνει) να μοιράσει χρόνο συμμετοχής και σε άλλους δύο παίκτες, ώστε να μπορέσει να διαχειριστεί καλύτερα την καταπόνηση που έχει υποστεί το ρόστερ του Άρη από την κακή προετοιμασία.

Στα τρία παιχνίδια του Αγγέλου, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, αυτό γίνεται. Ο Μποχωρίδης έπαιξε 11 λεπτά με τον Ηλυσιακό, 21 λεπτά με τον Πανελευσινιακό και 18 λεπτά με τον Πανιώνιο. Αντιστοίχως, ο Τσακαλέρης βρέθηκε στο παρκέ 11, 10 και 17 λεπτά στα ίδια παιχνίδια. Αν υπάρχει κάτι που μπορεί κανείς να θυμάται ως καλή απόδοση του Άρη στο ματς με τον Πανιώνιο είναι η παρουσία που είχαν οι δύο συγκεκριμένοι στο παρκέ.

Ανοίγοντας το rotation και δίνοντας χρόνο συμμετοχής και σε άλλους παίκτες, σε συνδυασμό με την παρουσία ενός ακόμα παίκτη (Κις ή Κόλεμαν), ο Αγγέλου ευελπιστεί ότι θα μπορέσει να βρει μια αγωνιστική ισορροπία, κάτι που θα βοηθήσει την ομάδα στο να αποκτήσει συνοχή και αγωνιστική ταυτότητα. Εύκολο δεν είναι τίποτα από όλα αυτά, γιατί παράλληλα ο Άρης θα πρέπει να κερδίζει αγώνες. Αυτά είναι πράγματα που γίνονται το καλοκαίρι, όχι μέσα Νοεμβρίου.



To Top