Μισούνοφ: “Δεν χωράει στο μυαλό μου ότι υπάρχει τέτοιο πρόβλημα”

Ο Μιχάλης Μισούνοφ είχε αποφασίσει να επιστρέψει στα παρκέ στα 48 του χρόνια, φορώντας την φανέλα του Ηρακλή Καβάλας και να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Ένωσης κεντρικής Μακεδονίας. Η ΕΟΚ όμως, αρνήθηκε να εκδώσει δελτίο στον παλιό παίκτη του Άρη, καθώς δεν έχει καθαρό ποινικό μητρώο.

Ο Μισούνοφ είχε καταδικαστεί σε 10 χρόνια φυλάκισης επειδή βρέθηκαν στην κατοχή του εκτοξευτήρες και ρουκέτα του γιουγκοσλάβικου στρατού. Τελικά αφέθηκε ελεύθερος μετά από δύο χρόνια με περιοριστικούς όρους.

Ο ομογενής καλαθοσφαιριστής μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis», τονίζοντας αρχικά:
«Την προηγούμενη εβδομάδα δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα υπήρχε πρόβλημα, για να παίξει κανείς στο τοπικό πρωτάθλημα. Δεν χωράει στο μυαλό μου το ότι υπάρχει τέτοιο πρόβλημα. Τι είμαι εγώ για να μην εκδοθεί το δελτίο μου; Ποιοι ήταν οι λόγοι που δεν με αφήσανε; Εγώ το μόνο που θέλω είναι να παίξω μπάσκετ.
Μιλήσαμε με την ομοσπονδία, με παρέπεμψαν στον νομικό αρμόδιο και ο ίδιος μου είπε ότι δεν ήταν δική του απόφαση, αλλά από «πάνω». Το θέμα για μένα ήταν να συνεχίσω μπροστά και να κάνω αυτό που μου αρέσει περισσότερο. Προσπαθούμε να στρέψουμε τα παιδιά στον αθλητισμό και αποκλείουμε τους υπόλοιπους. Δεν θέλω να αφήσω έτσι την υπόθεση, θέλω να μάθω το λόγο που μου αρνήθηκαν να παίξω μπάσκετ».

Για το πρόβλημα που έχει προκύψει μίλησε και ο εκπρόσωπος του Ηρακλή Καβάλας κ. Παναγής: «Κάναμε τα πάντα για να έρθει ο Μιχάλης στην ομάδα μας, προσπαθήσαμε με κάθε τρόπο να βγάλουμε το δελτίο, αλλά τελικά μας είπαν ότι βάσει κάποιου άρθρου δεν θα βγει το δελτίο. Στο συγκεκριμένο άρθρο αναφέρει τα απαραίτητα έγγραφα. Εμείς δεν θα κατεβάσουμε τα παντελόνια μας».

To Top