Μπάρτζας: “Σκέφτομαι να μπω στην ΠΑΕ Άρης”

Την πρόθεση του του να εμπλακεί στα διοικητικά της ΠΑΕ Άρης, αποκάλυψε ο Σίμος Μπάρτζας, εκ των χορηγών της «κίτρινης» ΠΑΕ, επιβεβαιώνοντας το ρεπορταζ του PRESSARIS. Υποστήριξε πως μέχρι την Παρασκευή θα λάβει τις οριστικές αποφάσεις του.

Ο κ. Μπάρτζας μίλησε στο novasports.gr. Αναλυτικά όσα είπε:

-Καταρχήν, ένα σχόλιο για όλα όσα εισπράττετε από την ομάδα, σε αγωνιστικό και διοικητικό επίπεδο..

«Αγωνιστικά, πιστεύω πως η ομάδα βρίσκεται στο καλύτερο σημείο από το ξεκίνημα της σεζόν. Και αυτό δεν αποδεικνύεται μόνο από τα αποτελέσματα που πήρε από τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, αλλά και από την απόδοση που έχει, σε σχέση με τους υπόλοιπους αγώνες. Η ανάληψη της προπονητικής ευθύνης από το Νίκο Πασιαλή και τον Δημήτρη Μπουγιουκλή, ήταν το πρώτο πράγμα που έπρεπε να κάνει η διοίκηση, όταν αποφάσιζε να στηρίξει την προσπάθειά της στα νέα παιδιά του συλλόγου. Οι δύο αυτοί άνθρωποι και ειδικά ο Πασιαλής γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τους παίκτες αυτούς με τους οποίους δούλεψε τόσα χρόνια στα τμήματα υποδομής. Νομίζω πως έστω και με καθυστέρηση, βρήκαμε την άκρη σε αυτό το θέμα. Όσο για το διοικητικό, εκεί υπάρχει πρόβλημα. Και το πρόβλημα ξεκινά από τους παράγοντες. Κοιτάξτε, εγώ θα λέω αλήθειες. Εκτός από τους Κατσιαούνη, Λαμπριάκο και Στεφανίδη, όλοι οι υπόλοιποι που ανακατεύονται με τον Άρη, του κάνουν κακό! Πρέπει να απομακρυνθούν, δίνοντας τη θέση τους σε ανθρώπους καινούριους που έχουν τη διάθεση να προσφέρουν. Νομίζω αυτή είναι και η βούληση του κόσμου».

-Ένας απ΄ αυτούς τους καινούριους, είστε και εσείς; Υπάρχει θέμα εμπλοκής σας στα διοικητικά της ΠΑΕ;

«Δέχθηκα πρόσκληση να συμμετάσχω και το σκέφτομαι σοβαρά! Ούτως ή άλλως, λόγω της χορηγίας της εταιρίας μου, βρίσκομαι κοντά στον Άρη, όμως τον τελευταίο καιρό έχω δεχτεί αυτή την πρόταση και καλούμαι να αποφασίσω».

-Είστε έτοιμος για το επόμενο βήμα; Από χορηγός, παράγοντας του Άρη;

«Η θέλησή μου αυτή είναι. Όμως θα πρέπει να γνωρίζετε πως τρεις ημέρες κάθε εβδομάδα, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, λείπω από τη Θεσσαλονίκη, γεγονός που με κάνει λίγο διστακτικό, καθώς δεν θα μπορώ να έχω καθημερινή τριβή με την ομάδα. Επιπλέον, θέλω να μελετήσω κάποια στοιχεία της ΠΑΕ, τα οποία υποσχέθηκε να μου δώσει ο κ. Στεφανίδης αυτές τις ημέρες. Ούτως ή άλλως έχω προγραμματίσει ένα ραντεβού μαζί του μέχρι την Παρασκευή, οπότε και θα ξεκαθαρίσουν όλα».

-Μιλάμε για είσοδό σας στην παρούσα διοικούσα επιτροπή ή για αυτόνομο σχήμα;

«Υπό τις παρούσες συνθήκες μιλώ για βοήθεια στους κ.κ. Στεφανίδη, Λαμπριάκο, Κατσιαούνη και σίγουρα αποκλείω κάθε εμπλοκή μου σε διοίκηση Πρωτοδικείου. Δεν μπορώ να επωμιστώ χρέη που δημιούργησαν άλλοι. Ίσως, λοιπόν, θα μπορούσαμε να συζητήσουμε για διεύρυνση του σχήματος της διοικούσας από πενταμελές σε εξαμελές. Άλλωστε υπάρχουν αρμοδιότητες που πρέπει να καταμεριστούν και τα υπάρχοντα μέλη, δεν φτάνουν για να τις καλύψουν. Έχω μιλήσει και με τον Άγγελο Γρόλλιο, οποίος είναι θετικός. Απ΄ όσο γνωρίζω, δεν χρειάζεται σύγκληση γενικής συνέλευσης της ΚΜΑ, για μια τέτοια διεύρυνση. Από εκεί και μετά, εφόσον ξεκαθαρίσει η υπόθεση του άρθρου 99 και οι ρυθμίσεις είναι ευνοϊκές για τον Αρη, τότε θα μπορούσα να πάω σε μια πιο ενεργή ενασχόληση. Να ξέρετε, υπάρχουν άνθρωποι που θα ενδιαφέρονταν να ασχοληθούν σοβαρά με έναν Άρη, απαλλαγμένο από ένα σημαντικό μέρος των χρεών του. Και μπορώ με τους ανθρώπους αυτούς να έρθω σε επαφή και να συνεννοηθώ».

-Τι είναι αυτό που σας κάνει, εν μέσω κρίσης, να θέλετε να εμπλακείτε με τα διοικητικά της ΠΑΕ Άρης;

«Πρέπει να ξέρετε πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που επιχειρώ κάτι τέτοιο. Το προσπάθησα άλλες δύο φορές, όμως βρήκα τοίχο να υψώνεται μπροστά μου! Θεωρώ πως τώρα οι συνθήκες είναι καλύτερες, όμως θα δούμε. Πάντως, πέραν του τι θα κάνω εγώ, το σίγουρο είναι πως η ομάδα χρειάζεται βοήθεια. Υπάρχουν στελέχη που τη βοηθούν υποδειγματικά, όπως για παράδειγμα ο Νίκος Στακιάς στο εμπορικό κομμάτι, ο Γιώργος Καδόπουλος στην οργάνωση των τμημάτων υποδομής ή ο Χρήστος Γρόλλιος στη νομική υπηρεσία. Χρειάζονται όμως κι άλλοι».

 

To Top