Συζητήσεις με Μπάρτζα για την ΠΑΕ

Όπως αναφέρουμε σε άλλο ρεπορτάζ δεν αποκλείεται να αλλάξουν σε ένα βαθμό οι αρμοδιότητες της διοικούσας με την προσθήκη των νέων προσώπων.

Πάνω σε αυτήν την βάση κάποια ονόματα που είχαν αποκτήσει προβάδισμα το τελευταίο  διάστημα φαίνεται να αποδυναμώνονται. Όπως για παράδειγμα η περίπτωση του Γιάννη Ψηφίδη, ο οποίος φαίνεται κι ο ίδιος να βρίσκεται σε δίλημμα. Ας μην ξεχνάμε ότι υπήρξε έντονη φημολογία, ότι δεν είναι διατεθειμένος να αναλάβει το «βάρος» της υπογραφής, αν και μέλη της διοίκησης της ΚΜΑ τονίζουν ότι έχει πει το «ναι».

Στον αντίποδα κάποιες πληροφορίες αναφέρουν πως ένας από τους υποψήφιους για την πλαισίωση της διοικούσας επιτροπής είναι ο Σίμος Μπάρτζας, ιδιοκτήτης της εταιρίας «έργα ξύλου» εκ των χορηγών της ΠΑΕ.

Πρόκειται για τον επιχειρηματία που κέρδισε τις εντυπώσεις στην πρόσφατη εκδήλωση των χορηγών, τόσο με τις απόψεις του, όσο και με τον τρόπο που προσεγγίσει τα πράγματα στην σημερινή πραγματικότητα του Άρη.

Ο Μπάρτζας στην εκδήλωση αυτή είχε συνομιλίες με τους ανθρώπους του Άρη και θεωρείται ένας από τους Αρειανούς επιχειρηματίες που μπορεί να βοηθήσει σε αυτές τις δύσκολες ώρες εφόσον τελικά ωριμάσουν οι συνθήκες.

 

 

To Top