Αγγέλου: “Ευλογία και φως το όνομα του Άρη”

Η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Άρη αποτελεί μια πολύ μεγάλη πρόκληση για τον Βαγγέλη Αγγέλου. Ο νέος τεχνικός των κίτρινων τόνισε πως το όνομα του Άρη είναι «ευλογία, είναι φως», δείχνοντας έτσι πως νιώθει τυχερός που αποτελεί μέλος της ομάδας.

Ο Αγγέλου μίλησε στον Sentra 103.3 και δήλωσε μεταξύ άλλων:

Για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Άρη: «Κάθε δουλειά είναι ξεχωριστή και διαφορετική. Στο μπάσκετ υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες που τους νιώθεις μέσα στα 40 λεπτά. Ο Άρης είναι ένα κομμάτι του μπάσκετ κάτω από τις συνθήκες που υπάρχουν και η εικόνα που έχει μεταβάλλεται εύκολα. Αγωνίζεται για να φτιάξει κάποια θεμέλια, στηρίγματα. Αυτό που λέω είναι πως το ένα στήριγμα είναι η διοίκηση. Αν μπορέσει να ιεραρχήσει τα πράγματα και να εμπνεύσει τους παίκτες, θα στηριχθεί ένα πρόγραμμα. Και μέσα από το πρόγραμμα θα υπάρχουν βελτιώσεις. Υπάρχει θέληση. Σίγουρα υπάρχει μία ποιότητα. Κατ’ αρχάς στο ίδιο το όνομα Άρης. Ευλογία είναι αυτό. Το όνομα είναι ένα φως. Ο κόσμος στη Θεσσαλονίκη είναι μπασκετικός και στον Άρη στηρίζουν την ομάδα. Οι παίκτες έχουν κάνει πράγματα στην καριέρα τους και πρέπει να βρούμε τις κατάλληλες συνθήκες να τα ξανακάνουν. Και οι νεαροί πρέπει να βγάλουν τον ενθουσιασμό μέσα από κανόνες. Έχει ρίσκο, θέλει αντοχές.Στη ζωή μας αν δεν κυνηγάμε τις προκλήσεις τι άλλο μπορούμε να κάνουμε. Ο καθένας έχει τις επιλογές τους».

Για την απόφασή του να υπογράψει στον Άρη: «Άκουσα στις 10 το βράδυ τον πρόεδρο να μου εκθέτει την κατάσταση. Την απόφαση την πήρα με την αίσθηση και την αντίληψη που έχω για το μπάσκετ. Μίλησα με ανθρώπους της διοίκησης και είδα πως υπάρχει συνεργασία. Όλοι μαζί να κάνουμε προσπάθεια».

 

 

To Top