Νέα συνάντηση με Κατσιαούνη, «κλειδώνει» η συνέχιση της διοικούσας μέχρι το… 99

Κάτω από το βάρος των εξελίξεων που δρομολογούνται ενόψει της μεγάλης νομικής μάχης που θα δώσει η κίτρινη ΠΑΕ για την υπαγωγή της στο άρθρο 99 (9 Νοεμβρίου) η διοικούσα επιτροπή σε συνεργασία με την ΚΜΑ χαράζουν τη «γραμμή» που θα ακολουθήσουν στο προσεχές κρίσιμο διάστημα.

Σε νέα συνάντηση που έγινε το απόγευμα της Πέμπτης αποφασίσθηκε να κρατήσουν διοικούσα επιτροπή και ΚΜΑ  μια στάση από κοινού που θα εξυπηρετεί και θα υπερασπίζει τα συμφέροντα του συλλόγου.

Για τον λόγο αυτό φαίνεται πως κερδίζει έδαφος η σκέψη να παγώσει για εύλογο χρονικό διάστημα η προσφυγή στο πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης για ορισμό νέου διοικητικού σχήματος.

Παράλληλα, όλα δείχνουν πως ωριμάζει η ιδέα να προχωρήσει η ΠΑΕ με το υπάρχων διοικητικό σχήμα και να ενισχυθεί με νέα πρόσωπα καθώς έχουν πέσει στο τραπέζι ονόματα γνωστών, όπως και νέων διαθέσιμων ανθρώπων της κιτρινόμαυρης οικογένειας που θέλουν να εμπλακούν στα κοινά.

Θεωρείται μάλιστα, (όπως έχουμε αναφέρει όλες τις προηγούμενες ημέρες) άτοπη μια τέτοια κίνηση πριν από την εκδίκαση του άρθρου 99, γιατί λέγεται πως δεν έχει να προσφέρει τίποτα τη δεδομένη στιγμή. Επίσης, μόνο κακό μπορεί να προκληθεί στο σύλλογο εφόσον προκύψουν κι άλλα σχήματα (όπως ακούγεται) προκειμένου να ζητήσουν εντολή σχηματισμού διοίκησης από το πρωτοδικείο.

Έτσι, η υπάρχουσα κατάσταση δεν αλλάζει με τα μέλη που υφίστανται  να παραμένουν και συνεχίζουν το έργο τους. Δεν αποκλείεται να αλλάξουν σε ένα βαθμό οι αρμοδιότητες με την προσθήκη των νέων προσώπων, ενώ κάποια ονόματα που είχαν αποκτήσει προβάδισμα το τελευταίο  διάστημα φαίνεται να αποδυναμώνονται. Όπως για παράδειγμα η περίπτωση Ψηφίδη

To Top