ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Μιχαηλίδης: «Το μίνιμουμ είναι το Παλέ, είμαι στην διάθεση του Άρη! Γκάλης δε γεννιέται ξανά!»

Ο Άκης Μιχαηλίδης, ο πρόεδρος του μπασκετικού Άρη την εποχή της Αυτοκρατορίας ευχήθηκε χρόνια πολλά στον Γκάλη, υπογράμμισε ότι παραμένει στη διάθεση του συλλόγου και εξήγησε πως το μίνιμουμ των απαιτήσεων του Άρη είναι η παραχώρηση του Παλέ!

Τόνισε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στο Yellow Radio 101,7 FM για τα γενέθλια του Γκάλη: “Xρόνια του πολλά και του εύχομαι να ζήσει άλλα 100 χρόνια, θα έδινα τα πάντα για να ζούσαμε ξανά την Αυτοκρατορία, αλλά Γκάλης δεν γεννιέται ξανά, είναι ένας και μοναδικός. Είναι ο άνθρωπος που άλλαξε το μπάσκετ στην Ελλάδα και το ομολογούν εχθροί και φίλοι. O Γκάλης και ο Άρης έγραψαν ιστορία με χρυσά γράμματα”.

Για το τι χρειάζεται ο Άρης: “Χρειάζεται ο κόσμος του Άρη που έχει αποδείξει ότι είναι εκεί, υπάρχει ο κόσμος και διψάει για επιτυχία. Μετά ο Άρης χρειάζεται προπονητή αλλά και παίκτες από το πάνω ράφι και χρειάζεται ώθηση. Φυσικά χρειάζονται και χρήματα, χωρίς αυτά δεν μπορείς να κάνεις ούτε βήμα. Μακάρι να βρεθεί ένας επενδυτής”.

Για το Αλεξάνδρειο: “O Άρης δικαιούται το Παλέ, είναι η κιβωτός του μπάσκετ στην Θεσσαλονίκη και πρέπει να βρεθεί λύση εδώ και τώρα, αλλά και ο Άρης θα πρέπει να κουνήσει το δάχτυλο του. Να το απαιτήσει πρώτα ο κόσμος και μετά οι άνθρωποι του Άρη. Είναι unfair αυτό, δεν γίνεται να συμπεριφέρονται έτσι στον Άρη, αυτό είναι το μίνιμουμ. Εγώ είμαι πρόθυμος να βοηθήσω τον σύλλογο, να ενώσω την φωνή μου με όλο τον κόσμο”.

To Top