Μιχαλήτσος: «Πονάει στην έδρα του ο Άρης»

Όσο η έδρα του Άρη δεν του φέρνει βαθμούς, τόσο η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα αντιμετωπίζει προβλήματα σύμφωνα με τον Γιάννη Μιχαλήτσο. Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 για την μέχρι τώρα πορεία των «κίτρινων» αλλά και για την… υπόλοιπη Σούπερ Λίγκα. 

Για τον Άρη και την εικόνα του: «Σε όλα τα εντός παιχνίδια ο Άρης δείχνει ότι είναι μια ομάδα που μπορεί να παίξει την κόντρα, όπως έχει πάρει και παιχνίδια. Δεν μπορεί όταν έχει τον έλεγχο. Είχε κατοχή, είχε στημένα, αλλά δεν είχε τις ευκαιρίες. Το πρόβλημα δεν το έχει μόνο ο Άρης. Οι περισσότερες ομάδες μπορούν να παίξουν την κόντρα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο και έτσι η Εθνική Ελλάδας.

Μεγάλο πλήγμα να αλλάζουν πολλοί παίκτες και προπονητές. Δεν υπάρχει χημεία για να βγει καλό αποτέλεσμα. Δεν μπορεί να παίξει μπάλα από τις δύο πλευρές, από τα δύο άκρα. Δεν υπάρχει καλή χημεία. Εκεί αρχίζει το πρόβλημα στα εντός.

Στον Άρη υπάρχουν πολλοί παίκτες που μπορούν να παίξουν μία θέση. Ο Μανιάς ας πούμε είναι σέντερ φορ και τον βλέπουμε να παίζει σε πλευρές. Κάνουν συνθέσεις ανάγκης στον Άρη για να βγουν τα παιχνίδια. Ο Άρης θα πρέπει να βρει τρόπο και σωστή χημεία να διαχειριστεί τα παιχνίδια στην έδρα του. Έχει πάρει μόνο δύο πόντους».

Για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας: «Ο Ολυμπιακός έχει πολλούς και καλούς παίκτες. Από εκεί και πέρα η κατάσταση είναι μέτρια. Ο Ολυμπιακός απέχει πολύ. Από τον ΠΑΟΚ θα περίμενα να κάνει περισσότερα πράγματα. Μεγάλη βελτίωση έχει και ο Ατρόμητος, με τον Παπαδόπουλο και τον Ούμπιντες να έχουν μεγάλη συμμετοχή στην αλλαγή του Ατρόμητου».

To Top