Μιχαλήτσος: «Τα κουκιά είναι λίγα, τα προβλήματα πολλά»

Ο Γιάννης Μιχαλήτσος εστίασε την προσοχή του στο… φθηνό γκολ που δέχτηκε ο Άρης και ισοφαρίστηκε, αλλά επανέλαβε αρκετές φορές και τις μετρημένες εναλλακτικές λύσεις που είχε στην διάθεσή του για τον σημερινό αγώνα. Αναφέρθηκε και στα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κίτρινοι, τα οποία καλείται να λύσει ο… επόμενος προπονητής!

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε αρχικά πως “είναι κρίμα για την ομάδα, γιατί ελέγχαμε για μεγάλο διάστημα το παιχνίδι. Σίγουρα μέχρι το γκολ της ισοφάρισης, όπου ήταν ένα φθηνό γκολ. Εκεί έπεσε η ψυχολογία μας αρκετά, δεν έχουμε και πολλές λύσεις σε κάποιες θέσεις και χάσαμε μια πρόκριση από μια ομάδα που ξέρουμε ότι ήταν καλή, αλλά όχι καλύτερη από εμάς σήμερα. Χάσαμε μια πρόκριση που ήταν κοντά, δεν θέλαμε να φύγουμε σε αυτή τη φάση…”.

Συνέχισε λέγοντας πως “δεν ήμασταν μια κακή ομάδα, δεν ήρθαμε για να καταστρέψουμε το παιχνίδι, ήρθαμε για να παίξουμε ποδόσφαιρο και να κερδίσουμε. Είχαμε στη διάρκεια προβλήματα με τραυματισμούς, περιμέναμε το παιχνίδι να πάει στην παράταση… Κάποιοι παίκτες που είχαν πρόβλημα δεν πρόλαβαν καν να βγουν! Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Κρίμα για τον Άρη γιατί φύγαμε σε αυτή τη φάση του κυπέλλου και με τον τρόπο που φύγαμε”.

Ρωτήθηκε για τις λίγες λύσεις που είχε στην διάθεσή του σε σχέση με τον Γιώργο Δώνη και απάντησε πως “έχει τόσες επιλογές και ήρεμο κλίμα που θα ήθελε να έχει κάθε προπονητής. Μακάρι να είναι κάθε προπονητής στη θέση του κύριου Δώνη. Εμάς τα προβλήματα κάθε μέρα αυξάνονται. Τα κουκιά είναι λίγα.. Προσπαθήσαμε και εμείς να κάνουμε ότι μπορούμε. Το γκολ της ισοφάρισης μας άλλαξε πολλά”.

Ρωτήθηκε ποιο είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα της ομάδας που θα έλεγε στον επόμενο προπονητή και απάντησε πως “δεν υπάρχει μεγαλύτερο, αρκετά πρέπει να του πεις για να τα κοιτάξει στη συνέχεια. Δεν υπάρχει ένα συγκεκριμένο πράγμα. Σε αυτό το ματς δεν ήταν θέμα ψυχολογίας, αλλά η κακή στιγμή που δεχόμαστε το γκολ της ισοφάρισης”.

Για το ότι δεν έβαλε τον Σάκη Πρίττα ή τον Καλίφα Σανκαρέ αντί του Σολτάνι είπε ότι “ο Γιαννιώτας μας ζητούσε αλλαγή δέκα λεπτά πριν γίνει τελικά και έγινε την ώρα του γκολ. Δεν είχαμε τις λύσεις που θα έπρεπε σε αυτή τη φάση. Κατόπιν εορτής πολλά θα μπορούσαμε να πούμε. Θέλαμε μέσα τον Φατί γιατί χρειαζόμασταν ψηλούς παίκτες, δεν είχαμε ψηλούς παίκτες και ο Ατρόμητος έπαιζε και με τον Αναστασάκο (δίπλα στον Μήτρογλου). Έτσι φάγαμε και το γκολ της ισοφάρισης, από ένα στημένο και εύκολο στημένο. Είναι εύκολο να πεις ότι θα βγάλεις τον Φατί, αλλά δεν γινόταν…”.

To Top