Μοίρασαν υποσχέσεις Ουμπίντες και Ακόστα

Εκτός από τα αγωνιστικά κέρδη (κυρίως) του Μάρκου Βελλίδη και τους Βικτοράς Γιάκομπ, ο Άρης μέσα στην αγωνιστική και… ψυχολογική “χασούρα” της Κυριακής με την Ξάνθη, πήρε απολύτως θετικά μηνύματα από την παρουσία των Ουμπίντες και Ακόστα.

Οι δυο από τους τέσσερις νεοαποκτηθέντες αγωνίστηκαν με το καλημέρα και έδειξαν ότι μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα στη συνέχεια. Ο Χαβιέρ Ουμπίντες έπαιξε και στα 90′ της συνάντησης, δείχνοντας μεγάλη διάθεση, ήταν μέσα στις φάσεις και έδωσε λύσεις, όσο είχε δυνάμεις. Πέρα από το, ήδη, γνωστό ταλέντο του, άρεσε στον κόσμο και το πάθος του στο παιχνίδι, χαρακτηριστικό που έχει ανάγκη η ομάδα.

Ο Αργεντινός, μάλιστα, έκανε θετική εντύπωση και με τις δηλώσεις του, τονίζοντας ότι: “Το ρόστερ είναι πολύ καλό, χρειαζόμαστε άμεσα μια νίκη και μετά θα έρθουν όλα πιο εύκολα. Θα βρεθεί λύση…”, λόγια που δείχνουν ότι είναι αισιόδοξος και έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του και στην ομάδα.

Ο Νόε Ακόστα από την πλευρά του έπαιξε σχεδόν 20′ στη θέση του Γιάκομπ. Είχε καλές επιλογές στην τροφοδότηση των συμπαικτών του και διάθεση να προσφέρει. Ουσιαστικά έστειλε και αυτός ένα πρώτο μήνυμα του τι μπορεί να δώσει αγωνιστικά στην ομάδα.

Οι επόμενες μέρες αναμένεται να λειτουργήσουν υπέρ της γρήγορης ενσωμάτωσης των νέων παικτών στην ομάδα, αφού η διακοπή θα τους βοηθήσει σε αυτό. Ας μην ξεχνάμε ότι εκτός από τους Ουμπίντες και Ακόστα, στη διάθεση του Τσιώλη είναι και οι Σανκαρέ, Γιακούποβιτς.

To Top