Μοίρασαν υποσχέσεις στον Κατσαβάκη (1-1) και… φανέλες στον κόσμο που ζήτησε «διπλό στο ΟΑΚΑ»

Ο Άρης στο δέκατο φιλικό της φετινής χρονιάς έμεινε ισόπαλος με σκορ 1-1 κόντρα στον Κιλκισιακό στο Δημοτικό γήπεδο του Κιλκίς. Οι νέοι παίκτες που χρησιμοποίησε ο Μάκης Κατσαβάκης μοίρασαν αρκετές υποσχέσεις με την κατά διαστήματα καλή τους απόδοση. Αποθέωση μετά τον αγώνα από τους φιλάθλους του Άρη.

Το παιχνίδι στο Κιλκίς δεν χωράει σε ιδιαίτερη κριτική. Ο Κατσαβάκης είχε στη διάθεσή του ποδοσφαιριστές χωρίς πολλά αγωνιστικά λεπτά στα πόδια τους και τους τεστάρισε ενόψει της συνέχειας, θέλοντας να βγάλει κάποια συμπεράσματα. Για μια ακόμη φορά, φυσικά, ακόμη διαπιστώνεται πρόβλημα στο σκοράρισμα.

Ο Άρης ήταν καλύτερος στο πρώτο μισό του ημιχρόνου με τον Τσουκάνη να δημιουργεί, αλλά και να σκοράρει. Είχε ευκαιρίες, πέτυχε ένα γκολ στο25’και θα μπορούσε να σημειώσει τουλάχιστον ένα ακόμη. Στο τελευταίο 15λεπτο, ο Κιλκισιακός πήρε περισσότερες πρωτοβουλίες και κατάφερε να ισοφαρίσει με την εκπνοή από στημένη φάση με τον Ντουντούκη (45’).

Στο δεύτερο ημίχρονο και οι δυο ομάδες έκαναν πολλές αλλαγές με αποτέλεσμα να πέσει ο ρυθμός του αγώνα, αν και οι κίτρινοι θα μπορούσαν να είχαν πάρει την νίκη εάν στο69’ο Ασλανίδης εκμεταλλευόταν το μοναδικό τετ α τετ με αντίπαλο τον Μπαντή.

Ξεχώρισε ο Τσουκάνης, ο οποίος ήταν ο πλέον δραστήριος και παραγωγικός στον αγωνιστικό χώρο, ενώ καλά στοιχεία έδειξαν οι νεαροί Ταυταρίδης, Γιώρης και Ποζίδης.

Πολύ όμορφη στιγμή μετά το τέλος του αγώνα. Την ώρα που οι φίλαθλοι του Άρη φώναζαν το «Άρη θυμήσου, μια ζωή μαζί σου» ζητώντας το «διπλό» την Κυριακή στο ΟΑΚΑ, οι παίκτες των κίτρινων πέταξαν στις κερκίδες τις φανέλες τους, δημιουργώντας όμορφες εικόνες…

Οι συνθέσεις:

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Μπαντής (90’Περπερίδης), Ευθυμιάδης, Κοτσαρής (88’Σερταρίδης), Ασημακίδης, Μαυροκεφαλίδης, Βασιλειάδης (65’Αποστολίδης), Κεφαλίδης, Στεφανίδης, Σουλτανίδης (90’Νικολαΐδης), Ντουντούκης (56’Κουραλίδης), Παπαδόπουλος (76’Ζαμπουντίδης).

ΑΡΗΣ: Γκούσεβ (61’Παπαδόπουλος), Ασλανίδης, Τσουκάνης (86’Ιγνατίδης), Γιανννίτσης, Αντωνιάδης, Ψυχογιός (61’Ποζίδης), Οικονομόπουλος, Καραγιάννης (46’Κοτσώνης), Ρένια (46’Γιώρης), Αγγελούδης, Κανούλας.

 Διαβάστε εδώ την εξέλιξη του αγώνα, όπως σας την παρουσίασε live λεπτό προς λεπτό το PRESSARIS

 

To Top