Μοίρασε λεφτά ο Ντρογκμπά

Ο Ιβοριανός επιθετικός Ντιντιέ Ντρογκμπά, ευχαρίστησε τους υπαλλήλους του ξενοδοχείου στη Βραζιλία, όπου διαμένει η αποστολή της Ακτής Ελεφαντοστού μοιράζοντάς τους ένα συμβολικό ποσό.

Η εθνική Ακτής Ελεφαντοστού δεν έχει εξασφαλίσει ακόμη την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Μουντιάλ, αλλά ο Ντιντιέ Ντρογκμπά, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στους υπαλλήλους του ξενοδοχείου όπου διαμένει η αποστολή των “ελεφάντων”, με μία γενναιόδωρη κίνηση.

Η αποστολή της εθνικής Ακτής Ελεφαντοστού έχει καταλύσει από τις 6 Ιουνίου και για όσο συμμετέχει στο Μουντιάλ, στο ξενοδοχείο Oscar Inn του Σάο Πάουλο. Ο Ιβοριανός επιθετικός, Ντιντιέ Ντρογκμπά θέλησε να ευχαριστήσει τους περίπου 50 υπαλλήλους του ξενοδοχείου μοιράζοντάς τους ως δώρο ένα χρηματικό ποσό, ως αντάλλαγμα για τις υπηρεσίες και τη φιλοξενία που προσφέρουν.

Κάθε υπάλληλος του ξενοδοχείου στο οποίο διαμένει η αποστολή της Ακτής Ελεφαντοστού, έλαβε ένα φάκελο με αποστολέα τον Ντιντιέ Ντρογκμπά που περιείχε μέσα το ποσό των 66 ευρώ (με αναγωγή από το βραζιλιάνικο εθνικό νόμισμα, ρεάλ).

“Για τους ποδοσφαιριστές της Ακτής Ελεφαντοστού αυτό το ποσό μπορεί να μην σημαίνει τίποτα, αλλά για εμάς αποδεικνύει ότι εκτός από επαγγελματίες είναι και άνθρωποι.

Με κάτι τέτοιες κινήσεις ο Ντρογκμπά γίνεται ακόμη μεγαλύτερο είδωλο για εμάς. Είναι πλέον ένα σημείο αναφοράς. Είμαι ευτυχισμένος και υποστηρίζω με όλη μου την καρδιά την Ακτή Ελεφαντοστού”, δήλωσε ένας από τους υπαλλήλους του ξενοδοχείου μόλις έλαβε τον “μαγικό” φάκελο.

Πηγή: sport24.gr

 

To Top