ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μοιράζει… ευκαιρίες ο Ένινγκ, ενόψει πλέι οφ και Κυπέλλου!

Ο Μίχαελ Ένινγκ αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής στον αγώνα με τον Ατρόμητο σε όσους δεν είχαν αρκετό το τελευταίο διάστημα στα ματς Πρωταθλήματος και Κυπέλλου.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Μέχρι το τέλος της σεζόν, ο Άρης έχει μπροστά του τα ματς του Κυπέλλου, αλλά και 10 αγωνιστικές στα πλέι οφ. Αριθμός ικανός για να παλέψουν ορισμένοι παίκτες για τελευταία φορά, ώστε να τον πείσουν ότι αξίζουν μία θέση στα πλάνα του και για την επόμενη σεζόν.

Ο προπονητής του Άρη έχει κατασταλάξει στο να μοιράσει τον χρόνο την Κυριακή, επαναφέροντας στο αρχικό σχήμα αρκετούς παίκτες που είτε είχαν χάση την θέση τους, είτε δεν μπόρεσαν ποτέ να κερδίσουν μία φανέλα βασικού.

Έτσι, λοιπόν, στο γκρουπ αυτών που περιμένουν την Κυριακή μία ευκαιρία να αγωνιστούν, είναι οι Ντουρμισάι, Μαντσίνι, Ντιγκινί, Σούντγκρεν και Μπα κατά κύριο λόγο.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν οι Τόνσο, Σόουζα, Μαρτίνες, Έμαν και οι νεαροί της ομάδας, που προέρχονται από τις ακαδημίες.

Οι δοκιμές του Ένινγκ θα συνεχιστούν και σήμερα, με τον Γερμανό να παίρνει μέχρι το Σάββατο την τελική του απόφαση για το ποιοι ποδοσφαιριστές θα πάρουν μία ακόμα ευκαιρία, ενόψει της τελικής ευθείας της φετινής σεζόν.

 

To Top