Μοιρασιά (1-1) για ΑΕΚ και ΟΦΗ

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι της ΑΕΚ με την ΟΦΗ, με το οποίο ολοκληρώθηκε η 22η αγωνιστική με καθυστέρηση μιας εβδομάδας. Το αποτέλεσμα της αναμέτρησης, που έγινε στο άδειο ΟΑΚΑ με την… τρίτη, αφού είχαν προηγηθεί δύο διαδοχικές αναβολές, μάλλον αδικεί την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου, η οποία στο τέλος πίεσε για τη νίκη έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα.

Η ΑΕΚ έχασε ουκ ολίγες ευκαιρίες στο α’ ημίχρονο και τελικά προηγήθηκε στο 57′ με κεφαλιά του Λυμπερόπουλου, αλλά η ανόητη αποβολή του Μανωλά με δεύτερη κίτρινη στο αμέσως επόμενο λεπτό έφερε τα πάνω – κάτω. Ο ΟΦΗ ισοφάρισε στο 66′ με τον Χόρχε Λόπεθ και μάλιστα αναζήτησε το νικητήριο δεύτερο γκολ, το οποίο δεν ήρθε, αφού το σουτ του Σίσιτς στο 81′ βρήκε στο δοκάρι και κατόπιν στην πλάτη του Αραμπατζή.

Μετά από το ισόπαλο αποτέλεσμα, ο ΟΦΗ έφτασε τους 33 βαθμούς (3 περισσότερους από τον Άρη) και απέχει 1 βαθμό από τον 5ο της κατάταξης, Ατρόμητο, ο οποίος έχει ένα παιχνίδι λιγότερο. Από την άλλη, η ΑΕΚ παραμένει 4η με 38 βαθμούς.

Ο διαιτητής Γιάχος (Χίου) έδειξε κίτρινες κάρτες στους Βάργκας (43′), Λυμπερόπουλο (43′) και Χόρχε Λόπεθ (54′), ενώ απέβαλε τον Μανωλά με δύο κίτρινες (11′ και 58′).

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ (Κωστένογλου): Αραμπατζής, Μανωλάς, Δέλλας, Λαγός (71′ Μπέλεκ), Καράμπελας, Καφές, Βάργκας, Λεονάρντο (86′ Τσίτας), Σιαλμάς (61′ Μάκος), Λυμπερόπουλος, Γεωργέας
ΟΦΗ (Αναστόπουλος): Βεζυρίδης, Γαλανόπουλος, Ταυλαρίδης, Γεωργίου, Πίτσος (83′ Μπόντορ), Χόρχε Λόπεθ, Βερόν, Μπούρμπος, Σίσιτς, Παπουλής (87′ Ζορμπάς), Τζόρντι Λόπεθ.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top