Ο Κελάτι και η Κίμκι ελπίζουν στη νίκη του Άρη!

Για τον Άρη το υπ’ αριθμόν ένα κίνητρο την Τρίτη κόντρα στη Ντόνετσκ είναι το γόητρο και η επιθυμία όλων να κλείσει θετικά η πορεία στην Ευρώπη φέτος. Για τους Ουκρανούς είναι πολλά περισσότερα, ακόμα κι αν έχουν προκριθεί, γιατί θέλουν την πρωτιά στον όμιλο από τη Κίμκι. Γι’ αυτό ο Αμερικανός της ρωσικής ομάδας, Τόμας Κελάτι ελπίζει σε νίκη του Άρη!

Ο Τόμας Κελάτι στο προσωπικό του blog στο επίσημο σάιτ του Γιούροκαπ έγραψε πως “ακόμα πιστεύω ότι είμαστε σε καλή κατάσταση. Έχουμε έναν σημαντικό ακόμα εκτός έδρας με την Βιλερμπάν, το οποίο πρέπει να κερδίσουμε. Θα δούμε τι θα γίνει, ειδικά από τη στιγμή που η Ντόνετσκ παίζει στην Ελλάδα με τον Άρη και δεν θα είναι ούτε γι’ αυτούς εύκολο το παιχνίδι”.

Η Κίμκι θέλει νίκη του Άρη για να μπορεί να ελπίζει στην πρωτιά στον όμιλο, αρκεί βέβαια να κερδίσει μέσα στη Γαλλία. Αντιλαμβάνεται εύκολα κανείς ότι το παιχνίδι της Τρίτης έχει ενδιαφέρον για πολλές ομάδες, αφού είναι ακόμα άγνωστο ποιες ομάδες θα προκριθούν από τον όμιλο με τον οποίο διασταυρώνεται αυτός του Άρη. Εκεί Λιέτουβος Ρίτας, Λοκομοτίβ Κουμπάν και Μπένετον θα παλέψουν για τις δύο θέσεις με την ομάδα του Μάσεϊ να έχει το προβάδισμα!

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top