Μοναδική γκάφα προπονητή στοιχίζει την ήττα στην ομάδα του! (video)

Αγώνας μπάσκετ για τη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας κρίθηκε από μια απίστευτη γκάφα προπονητή μόλις 8 δέκατα του δευτερολέπτου πριν το φινάλε.

H αναμέτρηση Ρουέν-Μπουλόν για το πρωτάθλημα της Β’ Γαλλίας είναι ισόπαλη με 84-84, με τους φιλοξενούμενους να έχουν την μπάλα στην τελευταία επίθεση.

Οι γηπεδούχοι αμύνονται εξαιρετικά και όλα δείχνουν ότι πάμε σε παράταση καθώς ο παίκτης της Μπουλόν που έχει την μπάλα έχει μπλοκαριστεί και απομένει λιγότερο από 1 δευτερόλεπτο.

Ωστόσο ο προπονητής της Ρουέν, Λοράν Σκιαρά, που είχε περάσει ως παίκτης από τον Πανιώνιο, οδηγείται από το ένστικτο σε μία μοναδική και απίστευτη γκάφα. Συγκεκριμένα κάνει κίνηση να… κλέψει την μπάλα από τον αντίπαλο γκαρντ! Δεν… συγκρατήθηκε; Ή δεν έχει ακόμη αποβάλλει τον μπασκετμπολίστα από μέσα του;

Ό,τι κι αν ισχύει, οι διαιτητές του έδωσαν τεχνική ποινή και οι εύστοχες βολές της αντίπαλης ομάδας στα 0.8″ διαμόρφωσαν το τελικό 84-86!

Όσον αφορά το ένστικτο που αναφέραμε, φαίνεται ξεκάθαρα από τις έξαλλες διαμαρτυρίες του προπονητή προς τους ρέφερι καθώς φαίνεται ότι δεν είχε καταλάβει ότι ακούμπησε την μπάλα.


Πηγή: sport24.gr

To Top