ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μονόδρομος για τον Κλάτενμπεργκ να ορίσει ξένους διαιτητές στο Άρης-ΑΕΚ!

Την Κυριακή στην Λαμία, ο πρωτοπόρος Άρης αντιμετωπίζει την δεύτερη (μαζί με Ολυμπιακό) στην βαθμολογία ΑΕΚ και το ερώτημα που τίθεται προς τον επικεφαλής της ΚΕΔ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, είναι το εξής: “Αν όχι τώρα ξένος διαιτητής, τότε πότε;”.

Είναι υποχρέωση του Άγγλου αρχιδιαιτητή την Κυριακή να ορίσει ξένους διαιτητές, στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής ανάμεσα στην ομάδα που είναι στην κορυφή της βαθμολογίας και αυτή που ακολουθεί.

Ο Άρης βίωσε άσχημες καταστάσεις τα δύο προηγούμενα χρόνια, καθώς δεν έτυχε της δίκαιης μεταχείρισης, από τον προκάτοχο του Κλάτενμπεργκ, Μέλο Περέιρα. Σε βαθμό… ύποπτο, έως και εχθρικό, καθώς ήταν λίγα τα ματς που είχαν ξένους διαιτητές οι “κιτρινόμαυροι”. Ενώ στα υπόλοιπα με τους Έλληνας, συνέβησαν κατάφορες αδικίες.

Ο Άγγλος γνωρίζει το ειδικό βάρος του Άρη, ήταν ο διαιτητής του Άρης-Ατλέτικο, ενώ τους πρώτους μήνες παρουσίας του στην Ελλάδα βλέπει τους “κιτρινόμαυρους” να είναι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Οτιδήποτε διαφορετικό την Κυριακή, από τον ορισμό ξένων διαιτητών, θα είναι ένα ακόμα σκάνδαλο εις βάρος του Άρη από την ΚΕΔ!

 

To Top