Μονόδρομος η εκτόνωση της κατάστασης

Μετά τη χθεσινή συνάντηση της διοίκησης με τον Μάκη Κατσαβάκη, αναμένεται να γίνει σήμερα νέα συζήτηση, αυτή τη φορά με τον Μάρκο Βελλίδη. Η προσπάθεια της διοίκησης για να εκτονωθεί η κατάσταση αποτελεί μονόδρομο.

Όπως είναι γνωστό, ο Κατσαβάκης απέκλεισε τον Βελλίδη από την ενδεκάδα ενώ απέκλεισε και τον Παπαστεριανό. Για τον δεύτερο δεν υπάρχει θέμα, σύμφωνα με τον Έλληνα τεχνικό.

Μια σειρά από δηλώσεις του Κατσαβάκη έδειξαν ότι υπάρχει απόσταση ανάμεσα στον προπονητή και τον παίκτη. Χρησιμοποιήθηκαν κάποιες σκληρές εκφράσεις εν θερμώ, αλλά η ουσία δεν αλλάζει.

Ο κόσμος σήμερα έστειλε το μήνυμα της ενότητας και της συσπείρωσης με την δυναμική του συμπαράσταση το βράδυ της Κυριακής. Αυτό οφείλουν να το σεβαστούν παίκτες, προπονητές, διοικούντες. Όλοι μέσα στον Άρη.

Από κει και πέρα στο εσωτερικό της ομάδας μπορούν να κάνουν ότι θέλουν, αλλά ότι κάνουν να το κρατούν μέσα στην ομάδα και όχι να γίνεται δημόσιο θέμα… Όποιο πρόβλημα προκύπτει, οφείλουν άπαντες να το κρατούν μέσα στ’ αποδυτήρια.

Η φετινή περίοδος είναι πιο δύσκολη από ποτέ. Δεν περισσεύει κανείς. Εκείνα που περισσεύουν και δεν έχουν θέση είναι οι εγωισμοί και τα πείσματα. Αυτά δεν χωράνε στο φετινό Άρη!

 

To Top