ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μονόδρομος η νίκη για τον Άρη, για την 2η θέση στην αυλαία της κανονικής διάρκειας! (PRESSARIS LIVE, 19:00)

Ο Άρης υποδέχεται -στην 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας- τον ΟΦΗ, με στόχο τη νίκη, προκειμένου να “κλειδώσει” σήμερα (PRESSARIS, 19:00, Novasports5) την 2η θέση (έστω και σε ισοβαθμία), πριν την έναρξη των πλέι οφ!

Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν 48 βαθμούς -όσους και η ΑΕΚ- με τη νίκη να είναι μονόδρομος γι αυτούς, απέναντι σε έναν ΟΦΗ που “καίγεται”, καθώς είναι στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Αποστολή νίκης με 21 παίκτες ανακοίνωσε χθες ο Άκης Μάντζιος για το σημερινό ματς κόντρα στον ΟΦΗ, αφήνοντας εκτός τελικά τον ανέτοιμο Ματέο Γκαρσία, όπως επίσης και τους τραυματίες Ματίγια, Κάτσε και τον τιμωρημένο Μαντσίνι.

H αποστολή:

Cuesta, Boucher, Σιαμπάνης, Bruno Gama, Bruno Felipe, Sakic, Bertoglio, Benalouane, Rose, Lucas Sasha, Xande Silva, Jeggo, Ganea, Sundgren, Δεληζήσης, Μήτρογλου, Μάνος, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης, Μαρτίνης.

Ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος του συνδέσμου Αρκαδίας θα σφυρίξει το τελευταίο παιχνίδι του Άρη για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, κόντρα στον ΟΦΗ την Κυριακή. Βοηθοί του οι Ηλίας Κωνσταντίνου και Παντελής Σπυρόπουλος. Τέταρτος ορίστηκε ο Αλέξανδρος Τσακαλίδης ενώ στο VAR θα είναι ο Φωτιάς με βοηθό του στο AVAR τον Τζιώτζιο.

Ο Διαμαντόπουλος ήταν διαιτητής στον αγώνα του Άρη με την Λαμία στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αλλά και με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, ενώ ήταν ο τέταρτος διαιτητής της αναμέτρησης κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης.

To Top