ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η πιθανή αρχική ενδεκάδα του Άρη κόντρα στον ΟΦΗ

«Μονόδρομος» είναι η νίκη για τον Άρη, στο σημερινό εντός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ, στο οποίο θα είναι παρών και ο Λούκας Ρουπ, ο οποίος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, μετά από τρεις μήνες.

Όπως όλα δείχνουν την θέση του τραυματία Παναγίδη θα πάρει ο Μενέντες, ενώ στον χώρο του κέντρου η τριάδα Ζουλ Βερστράτε, Νταρίντα μοιάζει η πιο πιθανή.

Με αυτά τα δεδομένα οι πιο πιθανοί έντεκα για να ξεκινήσουν σήμερα είναι οι: Κουέστα, Οντουμπάτζιο, Μοντόγια, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ζουλ, Βερστράτε, Νταρίντα, Μενέντες, Σουλεϊμάνοφ, Μορόν.

Στη διάθεση του Μάντζιου είναι και οι Χουτεσιώτης, Φατόρε, Ρουπ, Τζούρασεκ, Ντουκουρέ, Πάρντο, Κάρλσον, Ζαμόρα, Σαβέριο, Χριστοδουλόπουλος.

 

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η πιθανή αρχική ενδεκάδα του Άρη κόντρα στον ΟΦΗ…

Με απουσίες θα αντιμετωπίσει σήμερα (19:00) τον ΟΦΗ ο Άρης, για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Super League.

Ο Άκης Μάντζιος δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Μαντσίνι, αλλά και τους τραυματίες-ανέτοιμους, Ματέο, Ματίγια και Κάτσε.

Στο τέρμα, το πρώτο δίλημμα, με τους Μπουσέ-Κουέστα να διεκδικούν την θέση. Σταθεροί στην άμυνα οι Σούντγκρεν-Δεληζήσης-Ροζ, ενώ ο Γκάνεα έχει το προβάδισμα για τα αριστερά της άμυνας. Στα χαφ, Τζέγκο και Σάσα θα είναι ξανά βασικοί.

Στην επίθεση, ο Γκάμα με τον Σίλβα θα αγωνιστούν στα δύο άκρα της επίθεσης, ο Μπερτόγλιο ως 10άρι, με τον Μήτρογλου να έχει το προβάδισμα έναντι του Μάνου για την κορυφή της επίθεσης.

To Top