ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μονόδρομος η νίκη για τον Άρη κόντρα στον ΟΦΗ στο… άδειο “Κλεάνθης Βικελίδης” (15:00 – PRESSARIS LIVE)

Μονόδρομο αποτελεί η νίκη σήμερα για τον Άρη κόντρα στον ΟΦΗ στο… άδειο “Κλεάνθης Βικελίδης” (15:00 – PRESSARIS LIVE) στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Super League.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου ξεκινάει τον δεύτερο γύρο θέλοντας να μπει με το… δεξί για ουσιαστικούς (βαθμοί), αλλά και ψυχολογικούς λόγους. Ήδη έχει χάσει πολύτιμους βαθμούς, αλλά γνωρίζει ότι μόνο με νίκη σήμερα, αλλά και την Τετάρτη με την Λαμία στο γήπεδό της θα καταφέρει να διατηρήσει επαφή με την πρώτη τετράδα.

“Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, έτσι κι αλλιώς. Αυτό που είναι σημαντικό είναι κάθε παιχνίδι να το προσεγγίζεις αναλόγως των δυνατοτήτων που έχεις ως ομάδα. Πράγματι, στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ η προσέγγισή μας θα είναι διαφορετική σε σχέση με τα δύο ντέρμπι που προηγήθηκαν. Όπως και να έχει, πάντως, στο μυαλό μας είναι μόνο η νίκη” όπως σχολίασε χαρακτηριστικά για τον αγώνα ο προπονητής του Άρη…

Οι κιτρινόμαυροι θα στερηθούν τις υπηρεσίες των Παναγίδη και Φεράρι, πέρα από τις γνωστές απουσίες (Μάνου Γκαρθία, Ματαρίτα, Βέλεθ, Πάβιτσιτς, Δεληζήση) ενώ για πρώτη φορά μετά από τρεις μήνες είναι στην αποστολή ο Ρουπ.

Στην αποστολή του Άρη είναι οι:

Κουέστα, Χουτεσιώτης, Οντουμπάτζιο, Μοντόγια, Φατόρε, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Νταρίντα, Βερστράτε, Ζουλ, Ρουπ, Τζούρασεκ, Ντουκουρέ, Πάρντο, Μενέντες, Κάρλσον, Σουλεϊμάνοφ, Σαμόρα, Σαβέριο, Μορόν, Χριστοδουλόπουλος.

Χωρίς θεατές!

Το σημερινό παιχνίδι θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο για πρώτη φορά, με αφορμή τα άδικα μέτρα που οριζόντια τιμώρησαν όλες τις ομάδες. Όπως είναι γνωστό, με κυβερνητική απόφαση όλοι οι αγώνες της Super League θα διεξάγονται μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου χωρίς φιλάθλους! “Κατ’ αρχάς, είναι λυπηρά όλα αυτά τα γεγονότα (σ.σ. επεισόδια και σοβαρός τραυματισμός του αστυνομικού στου Ρέντη). Από εκεί και πέρα, πάρθηκε (σ.σ. από την Κυβέρνηση) μια απόφαση, που είναι 100% λάθος. Με αυτήν τιμωρούνται οι πραγματικοί πρωταγωνιστές του ποδοσφαίρου” όπως σχολίασε ο  Άκης Μάντζιος συμπληρώνοντας: “Όλα τα χρόνια, όποτε είχαμε σοβαρά επεισόδια οπαδικής βίας, δεν πάρθηκε κάποιο μέτρο, που να εξαλείψει από τη ρίζα του το κακό. Συμφωνώ ότι υπάρχει έξαρση στην οπαδική βία σε όλον τον κόσμο, αλλά σε κανένα προηγμένο πρωτάθλημα δεν έχει παρθεί απόφαση για ποδοσφαιρικούς αγώνες κεκλεισμένων των θυρών. Με αυτή την απόφαση, τιμωρείς το ίδιο το ποδόσφαιρο και τους πρωταγωνιστές του. Τιμωρείς ομάδες, οι οποίες δεν έχουν εμπλοκή σε επεισόδια. Είναι μια λάθος απόφαση. Ειδικά εμείς, ως ομάδα, στερούμαστε τον κόσμο μας σε τρία μεγάλα παιχνίδια στις αρχές του νέου έτους. Αυτό είναι ζημιά, καθώς όλοι γνωρίζουν τη δυναμική που έχει το “Κλεάνθης Βικελίδης” με τον κόσμο στις εξέδρες. Για εμάς είναι μια σημαντική απώλεια η μη παρουσία των οπαδών μας”.

Με νέο προπονητή ο ΟΦΗ

Με νέο προπονητή είναι στη Θεσσαλονίκη ο ΟΦΗ . Ο Πέπε Μελ θα κάνει σήμερα ντεμπούτο κόντρα στους κιτρινόμαυρους, αντικαθιστώντας τον Βάλντας Νταμπράουσκας.

Ο Αντρέας Καρώ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και έμεινε εκτός αποστολής, όπως ο τιμωρημένος, Μεγιάδο, o τραυματίας, Γιάννης Θεοδοσουλάκης και οι Μάνουελ. Kαλαφάτης, Τίτος Κουτεντάκης και Ηλίας Σημαντηράκης.

Την 21μελή αποστολή, στην οποία επέστρεψε ο Μπάκιτς, απαρτίζουν οι: Μπάουμαν, Σωτηρίου, Χριστογεώργος, Λάρσον, Πασαλίδης, Μαρινάκης,  Αμπάντα, Θοράρινσον, Λαμπρόπουλος, Γιαννούλης, Βούρος, Γκαγιέγος, Γκλέιζερ, Αποστολάκης, Μπάκιτς, Τοράλ, Νιέρια, Μοσκέρα, Φελίπε, Ντίκο.

Οι διαιτητές

O Ανδρέα Γκάμαρης θα σφυρίξει το σημερινό παιχνίδι. Δημήτρης Σαμοΐλης (Αθηνών) και Ηλίας Κωνσταντίνου (Πρέβεζας/Λευκάδας) θα είναι οι βοηθοί του, με τον Βάτσιο (Δυτικής Αττικής) 4ο διαιτητή. Στο VAR θα είναι ο Πολυχρόνης Φώτιος (Πιερίας) και AVAR ο Ιορδάνης Απτόσογλου (Αθηνών).

To Top