ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μονόδρομος! Ο Άρης για την νίκη με φουλ… θετική ενέργεια κόντρα στον Βόλο (17.15 – PRESSARIS LIVE)

Μονόδρομος! Ο Άρης για την νίκη με φουλ… θετική ενέργεια κόντρα στον Βόλο σήμερα στις 17:15 στο Πανθεσσαλικό (PRESSARIS LIVE)!  Οι… εκλεκτοί του Μάντζιου για την αποστολή της νίκης στον Βόλο, δείχνουν και την αποφασιστικότητα όλης της ομάδας για τo “τρίποντο” ενόψει της νέας σεζόν.

O προπονητής του Άρη συμπεριέλαβε τον Λούμορ, ενώ εκτός έμεινε ο Μάνος, όπως αναμενόταν. Ο Άκης Μάντζιος θα στερηθεί για δεύτερο σερί παιχνίδι τον Δημήτρη Μάνο. Ο 26χρονος απουσίασε λόγω ίσως κόντρα στην ΑΕΚ και τις τελευταίες ημέρες ταλαιπωρείται από βακτηριακή λοίμωξη.

Στη λίστα των τραυματιών είναι ο Σιαμπάνης ενώ εκτός έμειναν για λόγους τακτικής οι Μπεναλουάν και Ντουάρτε.

Η αποστολή της ομάδας για το παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (17:15) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Κουέστα, Ντένι, Γκάμα, Γκαρσία, Ιτούρμπε, Καμαρά, Φαμπιάνο, Σάσα, Μπράμπετς, Μαντσίνι, Εντιαγέ, Μπερτόγλιο, Σάκιτς, Τζέγκο,  Ματίγια, Σούντγκρεν, Χαΐροβιτς, Γκάνεα, Λούμορ, Δεληζήσης.

Ο Πουρίτα είναι το μοναδικό αγωνιστικό πρόβλημα για τους Θεσσαλούς, οι οποίοι δεν θα έχουν τον Πέδρο Αμπασκάλ στον πάγκο τους για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική.

Ο Ισπανός τεχνικός θα εκτίσει τη δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του, παρακολουθώντας το παιχνίδι από τις κερκίδες του Πανθεσσαλικού.

Η αποστολή του Βόλου: Κλέιμαν, Κότνικ, Γκιουλέν, Ρομέρο, Γκρίλο, Φερράρι, Λογαράς, Ρινέρ, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Σοάρες, Νίνης, Ορόζ, Φερνάντες, Τερεζίου, Βοϊτκόφσκι, Ρεγκατίν, Μπαρτόλο, Ροσέρο, Φαν Βέερτ

Διαιτητής: Δημήτρης Καραντώνης (Ημαθίας)

Βοηθοί: Πολυχρόνης Κωστάρας (Ατ/νίας), Κωνσταντίνος Ψαρρής (Ζακύνθου)

4ος: Κωνσταντίνος Τσέτσιλας (Γρεβενών)

VAR: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών)

Βοηθός VAR: Σπυρίδων Ζαμπαλάς (Ηπείρου)

To Top