Μοράτα: Τέλος από τη Γιουβέντους, επιστρέφει στην Ατλέτικο Μαδρίτης για τρίτη θητεία

Η Γιουβέντους δεν θα ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του Άλβαρο Μοράτα κι ο παίκτης θα επιστρέψει στην Ατλέτικο Μαδρίτης όπου και ανήκει.

Μετά από δύο χρόνια ως δανεικός, ο Άλβαρο Μοράτα αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τη Γιουβέντους και να επιστρέψει στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Ισπανός φορ επιθυμούσε, όπως είχε δηλώσει, να παραμείνει στους Μπιανκονέρι, των οποίων τη φανέλα φόρεσε για δεύτερη φορά το 2020 μετά τη διετία 2014-2016, ωστόσο, η διοίκηση δεν τα βρήκε με την πλευρά του παίκτη για το νέο συμβόλαιο και αποφάσισε να μην ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς των 35 εκατομμυρίων ευρώ.

Έτσι, ο Μοράτα ετοιμάζεται για την έβδομη αλλαγή στέγης την τελευταία οκταετία και τη δεύτερη ολόκληρη σεζόν του στους Ροχιμπλάνκος μετά από εκείνη της περιόδου 2019/20 όπου είχε αγωνιστεί ως δανεικός από την Τσέλσι.

Συνολικά για τη διετία του στο Τορίνο, η Γηραιά Κυρία πλήρωσε 20 εκατομμύρια ευρώ, από δέκα για κάθε χρόνο δανεισμού, με αποτέλεσμα να πέσει το ποσό της ρήτρας αγοράς από τα 45 στα 35 εκατ. ευρώ, δίχως αυτό να συμβάλλει στην οριστική μεταγραφή του.

Σε αυτή τη διετία, ο Μοράτα πέτυχε 32 γκολ και μοίρασε 21 ασίστ σε σύνολο 92 εμφανίσεων. Από την άλλη, στην Ατλέτικο μετράει 22 γκολ και έξι ασίστ σε 61 συμμετοχές.

To Top