Μουρίνιο: “Έδωσα την ζωή μου στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ”

Ο προπονητής της Τότεναμ, Ζοσέ Μουρίνιο, μίλησε για τα συναισθήματα που τρέφει για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ τόνισε πως κέρδισε ό,τι μπορούσε κατά την θητεία του.

Tην Κυριακή (4/10, 18:30) η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Τότεναμ διασταυρώνουν τα ξίφη τους για την 4η αγωνιστική της Premier League. Ο τεχνικός των σπιρουνιών, Ζοσέ Μουρίνιο, ερωτήθηκε για την πρώην του ομάδα.

Ο Πορτογάλος προπονητής δήλωσε ότι έδωσε τα πάντα για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ κέρδισε ό,τι ήταν δυνατό να κερδίσει εκείνη την περίοδο.

“Δεν είχα ποτέ πρόβλημα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι οπαδοί ξέρουν ότι έδωσα ό,τι μπορούσα. Κέρδισα ό,τι ήταν δυνατόν να κερδίσω, δεν κέρδισα κάτι το οποίο δεν ήταν δυνατό. Έδωσα τα πάντα, έδωσα την ζωή μου στην ομάδα, όπως και την επαγγελματικότητά μου, όπως κάνω πάντα” ανέφερε αρχικά ο Special One.

Στην συνέχεια μίλησε και για τα συναισθήματα που τρέφει για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τα οποία ωστόσο θα χρειαστεί να ξεχάσει στην αναμέτρηση της Κυριακής.

“Έκανα αρκετούς φίλους, γνώρισα πολλούς καταπληκτικούς ανθρώπους στην ομάδα. Έχω μόνο καλά συναισθήματα, τα οποία θα πρέπει να ξεχάσω για 90 λεπτά. Θέλουν να κερδίσουν και θέλω να κερδίσω. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο” δήλωσε ο Ζοσέ Μουρίνιο.

To Top